Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 825 / 14 / 0
Procent pisze:
przekum pisze:
Kiedyś zajebałem 2 takie pojemniki ;)
I było coś godnego uwagi ? :-D
Nosiłem się kiedyś z zamiarem opierdolenia takiego kosza, ale pomyślałem, że taki wyskok raczej nie będzie warty w obliczu ewentualnych konsekwencji.

No bo nie było że ( no może 2-3 razy ;-) znalaleziska warte ewentualnych konsekcwencji, jak myśle po latach o tym :nuts:
Kilkanaście plastrów transtec i trochę benzo w tym rohypnol. W jednym sporo Antidolu wtedy były jeszcze 20.
Tak to pełno szitu.
Dałem sobie z tym spokój gdy wyrwano worek i znaleziono niezabezpieczone zużyte igły.
  • 879 / 191 / 5
W moim mieście prawdopodobnie wszystkie kosze na śmieci zostały wymienione na najgorszy możliwy model. Żeby wrzucić lek, należy:
- podnieść klapkę
- położyć opakowanie na zapadni
-zamknąć klapkę
zamknięcie klapki powoduje opuszczenie zapadni. Nie ma opcji zajrzenia tam. Kurczę.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 440 / 30 / 0
Światło pisze:
Może lepiej byłoby wyrazić się "co grozi za wyjmowanie leków z kosza na te przeterminowane w aptece".

Mniejsza o pojemnik.
Mandat. Nawet zawiasów powinni nie odwieszać.

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Coraz-w ... 18577.html
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
Ciekawe jak policzą wartość leków. Po cenie refundowanej, normalnej, czy czarnorynkowej.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 520 / 18 / 0
Jako śmieci to jest traktowane, nie mają one żadnej wartości. Wiem, bo zaliczyłem włam do zakładu utylizacji skąd ukradłem duuużo leków przeterminowanych (i morfina nawet była, i xanax 2mg SR :D). Jak policja przyjechala tydzień później to odstałem zarzut włamania a nie włamania z kradzieżą. Pies sam powiedział że śmieci nie mają wartości :D
  • 4024 / 374 / 951
To ciesz się, że nie było zarzutu posiadania środków psychotropowych.

No, chyba, że jak jak przyjechali, to już było po ptokach...
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 68 / 14 / 0
A jakby obczaić kto te śmieci odbiera ? Nie wydaje wam się, że za flaszke taki jegomość z zakładu utylizacji nie podzieliłby się z wami kilkoma workami śmieci ? :D Nie interesują mnie takie leki, ale przeczytałem większość tematu i zdziwiło mnie że nikt nie wpadł na taki pomysł.
  • 12686 / 2456 / 0
@UP
Dobrze kombinujesz : ) Zamiast przypałowego grzebania w koszu, czy bezczelnego wyrywania zeń worka, mogłaby byś stała i owocna współpraca.
  • 520 / 18 / 0
niestety ludzie z którymi miałem nieprzyjemność pracować w tym zakładzie utylizacji w ramach prac społecznych nie byli zainteresowani miłą i owocną współpracą, więc ich okradłem.

jak psy przyjechały było już po wszystkim. kiedyś miałem przypał jak przyszedł dzielnicowy zobaczyć co u mnie, a moja młodsza siostra sprzedała mnie, że przed chwilą ćpałem morfinę %-D oczywiście odparłem zarzuty, dzielnicowy tak krzywo spojrzał ale nic nie zrobił, na szczęście... bo trochę tego było w domu.
  • 569 / 19 / 0
A czy czasem, takie przeterminowane/nie nadające się do użytku leki, nie są szkodliwe dla zdrowia?
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.