Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
bys dobrze walił to bys wiedział co to jest hu u niestety juz nie bede walił przez 2'5 roku bo wlasnie powineli mi ziomnka z kturym sie dobrze pracowało a z innym niechcve juz pracowac bo hujowe termo zawsze maja
Uwaga! Użytkownik predator JP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
kto wie co to jest hu? jest tu taki co dobrze wali? %-D
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 383 / 6 / 0
greenz, nie mogłem się powstrzymać :-D wybacz !

[ external image ]
adhsive@safe-mail.net
  • 12 / / 0
co to znaczy " dobrze walil'' ? walilem przez dobre osiem lat ...nigdy sie nie spotklaem z takim okresleniem .moze i dziwne . teraz tez nie wale , bo i sensu to wiekszego nie ma ..a tylko bllizne mam na lapie dl.5cm i na chuj mi to ? dlugo mi to zajelo , nim pojalem ,ze dosc juz ..ale, ale nie o to cho..pozdro predator JP
Kto miał wybór, ten go dokonał.
  • 835 / 10 / 0
AHHAHAHAHAHA, rozbawiles mnie do lez %-D %-D %-D
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Stefanbloom pisze:
co to znaczy " dobrze walil'' ? walilem przez dobre osiem lat ...nigdy sie nie spotklaem z takim okresleniem .moze i dziwne .
Hm, może jesteś kiepski w tych sprawach?

To się podgrzewa?!... Po co?
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 835 / 10 / 0
pisalem przeciez ze sie nie podgrzewa, smiesz podwazac moj autorytet? %-D
  • 12 / / 0
"Hm, może jesteś kiepski w tych sprawach?

To się podgrzewa?!... Po co? "

moze jestem kiepski . nie wiem ,sie niegdy nie zastanawialem .. z doswiadczenia wiem ,ze lepiej podgrzac .rozpuszcza sie lepiej , zwlaszcza gdy temat nieczysty jest ... choc przyznaje : lata w moim kochanym 3miescie byl temat tak czysty , ze wystarczylo zaledwie zamieszac z h2o , wstrzasnac kilka razy i juz ... wszystko sie rozpuszczalo...ale te czasy sie skonczyly ...a pragne dodac ,ze ostarni kilka lat spedzilem w Anglii... tamtejszy towar innym jest: z reguly to tzw. Free Base , mokre klejace sie COS ... i uwierz mi ziom : nie ma szans na rozpuszczenie takiego tematu bez podgrzania .tyle .
  • 835 / 10 / 0
zrozum ze zalezy ci na tym zeby te zanieczyszczenia sie NIE rozpuscily, bo dzieki temu je odfiltrujesz i nie walisz tego syfu w kabel. setka czystej amfetaminy zawsze rozpusci sie do konca w 1,5ml chocby byla zanieczyszczona dodatkowym 0,5g nierozpuszczalnym w temperaturze pokojowej syfem.

co do tego wyspiarskiego towaru to jest to raczej chlorowodorek a nie freebase, tak tylko na to sie gada. chlorowodorek jest bardzo higroskopijny, i nawet jakby udalo ci sie go skrystalizowac to wsiaknie wode z powietrza, dlatego jest taki klejacy. w polsce nie ma tego problemu bo u nas jest siarczan, ale z drugiej strony do chlorowodorku nie da sie dosypac byle jakiego bialego proszku i dlatego jest zazwyczaj w miare czysty. i to faktycznie trzeba podgrzewac ;)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / / 0
ZASKAKUJACE co mowisz ....oczywiscie teraz to zrozumialem ... po tylu latach ...jak to mowia : better late than never... albo jakos takk .. duzy szacun dla twej wiedzy .nie ma co ....
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.