Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 52 / 1
Wczoraj odstawiłem cold turkey po 8 dniowym ciągu na 150ml, po 3 godzinach od ostatniej dawki miałem już silne drgawki. Jedyne co miałem pod reką to diazepam, wczoraj wziąłem 5mg rano, popołudniu i 10 mg wieczorem przed snem. Spałem 9 godzin :heart: Czuję się już dzisiaj normalnie, może trochę zamulony. Więc polecam.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 22 / 0
Tak sobie myślę... GBL wydaje się być zdecydowanie mniej szkodliwy niż alko no, ale kłopoty z odstawieniem po ciągu niektórzy maja poważne. Ma ktoś porównanie z wyjścia po ciągu alkoholowym i ciągu gieblowym? Obstawiam, że z alko dużo gorzej...
  • 231 / 12 / 0
właśnie w tej chwili skończyło mi sie zamówione 1,5 mies temu 250ml w sumie miałem przerwać przy ok 100 ale no nie udalo mi się wiec mam pytanie hydroksyzyna sie nada jako środek usypiający?? i czy bede miał poważne problemy z uśnięciem? bo jeszcze 2 tyg temu jak nie piłem gbla to na 2-3 dzień chodziłem pobudzony w nocy
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 510 / 52 / 1
Jak odstawiałem bez benzo, to pierwszej nocy nie dało rady usnąć. Żadne apapy noc, walierany nie działały, hydro pewnie też nie. Drugiego dnia było już lepiej, 300mg kody mnie wtedy uśpiło, więc hydro pewnie też da radę. Na twoim miejscu to wziąłbym to hydro i poleżał z godzinkę w łóżku, jak nie zaśniesz to odpalaj jakąś gierę albo rób maraton filmowy, bo takie kiszenie się w łóżku i gapienie w sufit to bardzo nieciekawe zajęcie.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
czy etizolam cokolwiek pomoże w odstawce... bo troche poleciałem w swieta a chce to juz miec za sobą
Uwaga! Użytkownik HappyDay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 30 / 0
Mamy wywróżyć ile pijesz i od jakiego czasu? %-D?
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
O, jejku... Pomoc pomoże, chociażby ułatwi zasypianie i Cie uspokoi. Ale są lepsze środki na odstawkę, jak karbamazepina (zbija glutaminian!) czy baklofen.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 44 / / 0
250ml od 27 marca w ciągu starczy mi do ~ piątku dzisiaj od dzisiaj redukcja dawek do 1,2ml co 2h
Uwaga! Użytkownik HappyDay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
HappyDay pisze:
250ml od 27 marca w ciągu starczy mi do ~ piątku dzisiaj od dzisiaj redukcja dawek do 1,2ml co 2h
Ty kurwa ziomus, jak ty tak redukowac umiesz to moze lepiej na silke zacznij chodzic. Taki joke. ja wlasnie cierpie nie pilem prawie miecha i teraz wzialem 80 ml ktore zeszlo w 4dni, czuje te jebane odrealnienie scisk glowy, suche rece, mam drzace palce i te jebane niepewne ruchu chocby jak zmywam naczynia to taki jestem ostrozny jakbym kurwa sie bal halasu... aha wy tez macie taki wraLiwy sluch i sie wkurwiacie jak ktos stuknie czyms? kurwa jak juz ostatnio pisalem nie moge pic dluzej niz 1 dzien i wiecej jak 10ml, kto ma tak ze juz po kilku ml ma takie spiecie i juz wkurwa lapie? A po 2 dniach ze woli z domu nie wychodzic ale przed tym jakas tam przrwe bo czuje sie jak zjeb, dzisiaj nim jestem z pewnoscia. I ta jebana spuchnieta goraca twarz. Nazarlem sie witamin od kurwy, tych cetyrozyn 100mg baklo juz poszlo, teraz kupioem 2piwa 9% na chwile pomaga bo zwariuje w tym domu ale na dworzu jeszcze gorzej bo nie ogarniam otoczenia i wole unikac halasow i ludzi.. a bylo juz zajebiscie po tym miesiacu nie picia ,teraz siedze jak szczur po ciemku w hacie nic mi sie nie chce i zastanawiam sie po chuj to znowu pilem.... oj panie G znowu sie rozstajemy jak mi takie psikusy strzelasz byl miesiac teraz beda 3 rozstania
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Byłem na detoksie 8 dni, nie wytrzymałem, zawiozła mnie siostra, leczyli mnie relanium (tabletki i zastrzyki), osłonowymi na żołądek oraz hydroksyzyna i jakąs duża czerwoną pigułą na sen (nie pamiętam nazwy) chociaz jestem juz 6 dni po deto nadal napierdala mnie serce :/ przez co nie mogę spać ;/ wtedy łykam dwie hydro i przesypiam 9-8 hydro i przesypiam te 9-8 godz, tyle że jak zarzucę jestem strasznie spanikowany i zlękniony. Iść do lekarza z tym serduchem czy z czasem przejdzie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.