ODPOWIEDZ
  • 462 / 7 / 0
nie, nie ;)
nie przepadam za stymulantami, chcę jedynie utrzymać większą ilość serotoniny ;) nie chcę stymulacji, jedynie podbicia/przedłużenia psychodelii, co imo powinno dać się jakoś zrobić metylonem, który jak i mefedron, wg mnie ma cień potencjału psychodelicznego

uh, mocno się spaliłem
  • 1959 / 57 / 0
Polecam jakąś piperazynę zamiast tego.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2428 / 90 / 0
Aha no ale metylon i tak słabo speeduje ;-)
Rób jak uważasz , ale i tak 120mg to raczej minimum
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 5 / 0
Palenie(mj czy syntetyki) spłycało faze MDMA i mefedronu wiec podobnie bedzie z metylonem.

Zresztą dawki 50-100mg to wątpię czy odczujesz nawet solo i bez specjalnej tolerki, a w połączeniu z paleniem to moze lepiej kawe wypij efekt bedzie tan sam. Szkoda substancji
  • 827 / 3 / 0
Mi hasz (również mj) znacznie wydłużał działanie M1 oraz minimalizował „smutny zjazd” dodam jeszcze, że nigdy nie spłycił działania.
Miej dystans
  • 176 / 5 / 0
Palenie po peaku M1 moze byc dobre, wlasnie na ten "zjazd" czy np na zmiane klimatu jednak faza 3godziny po moze byc smutna i byle jaka wiec można zmienić "klimat".

Łaczeni tych 2 rzeczy naraz a szczegolnie używanie M1 jako dodatku do M1 wydaje mis ie sie bez sensu.

Zazucenie 50-100mg solo nic nie da nawet osbie bez tolerancji.

Osobiście nie mixsowalem M1 z kanabinolami ale moje wnioski opierają sie na doświadczeniach z podobnymi substancjami MDMA mefedron, czy nawet piperazyny (te ostatnie chyba najlepiej komponują sie z kanbinolami, tyle ze zjazd pozniej jest gorszy)
  • 2428 / 90 / 0
Przypalenie po peak`u niektórym osobom pozwala usnąć :)
Też nie próbowałem ale kilka znajomych przypalało po jakieś 3-4h od zażycia , tylko zamulająco to działa i nic więcej :(
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 4 / 0
Jakoś pod koniec kwietnia spróbowałem metylonu i zostałem pojechany za to że donosowo i narzekałem że słabo poklepało (ogółem za to że nic o tym nie przeczytałem). Z tego powodu uskuteczniłem lekturę tego wątku i w związku z tym zrobiłem sobie przerwę zostawiając resztę z grama czyli 250mg na teraz. Zatem jakieś 30min temu zażyłem oralnie 250mg. Taka dawka jak czytałem "wypierdala z butów", a jednak znowu tylko stymulacja, szczękościsk i kołatanie serca, a do tego ból w klatce piersiowej (może od czego innego). Nie wiem chyba mam łeb zjebany, albo to ma tolerancję krzyżową z mefedronem.
  • 2428 / 90 / 0
A w ciągu ostatniego tygodnia brałeś coś co znacznie na serotonine oddziałuje ? albo zostałeś wyjebany i to nie metylon
  • 279 / 1 / 0
z butów wyrywają dawki od 330 w górę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.