Może wrzuć foto tego nowego opakowania, mam nadzieję, że działa tak samo. Jestem zdania, że po kiego ruszać coś, coś już jest sprawdzone 100% nawet jeśli chodzi o szczegóły typu opakowanie, narusza to jakąś równowagę he he.
one by one we will take you
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
26 września 2021IamYourFather pisze:Świetna historia wysnionafiglarko, oby więcej kontentu od mojej ulubionej użytkowniczki <323 września 2021wysnionafiglarka pisze: Powodem był mój szybszy marsz, LOL.
W tym busie zauważyłam z piątkę mundurowych, prawie sralam na brązowo.
między dziesięcioma tabletkami
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
dasz radę!!
Mnie dziś w pracy wkurwili poszły 2 klony i 1 piwo 7.6%. Czuję się ponadstandardowo <3 Loleczko.
Ale i tak zawodowo sprawy dobrze się zakończyły, KOCHAM PRACĘ ZDALNĄ
Multitasking:
-Konsola
-Hejp/net
-Praca
-$
Chwilówek żeś narbał(a)? Jak tam spłacasz je terminowo zazwyczaj? Co się dzieje, jeśli nie zmieścisz się w terminie od razu rejestry dłużników?
Wiesz, kontraktuje te pożyczki chwilowkowe od wielu lat. Nawet wylondowalam w KRS, dwie firmy pożyczkowe spalone. Na szczęście wybrnelam. W ten czas, mam trzy które się zachowały, bo tam spłacałam regularnie. Na ten moment, jestem w takiej gdzie można przedłużyć o 30dni za jakąś tam opłatę. Poprzerzucam te przesyłki, oby się utrzymać do końca grudnia. Wtedy se pokupuje prezenty pod siebie. WYTRWAM, nie ma bata
Uwielbiam Cie.
Co istotne, nie jestem zatrudniony w polskiej firmie, inaczej już dawno by te długi wyegzekwowali. W tej sytuacji w świetle polskiego prawa, jestem bezrobotny, bez dochodów, bez nieruchomości - bidak. Nie czaje ludzi którzy spłacają chwilówki. Przecież to są firmy do bez przypałowego walenia. To nie kredyt w banku, nie przeliczą Ci na dni odsiadki. A za nachodzenie na posesje możesz takiemu delikwentowi obić ryja :-)
Wracając do klonów, nie jadłem benzo miesiąc i przedwczoraj pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie zjedzenie paczki dwójek. Wstałem dziś o 17:00 :-)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.