Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1933 / 314 / 0
Ja kupowałem w tym miesiącu to standardowa paczka, blister tak samo - prostokątny, pomarańczowy klasyk.
Może wrzuć foto tego nowego opakowania, mam nadzieję, że działa tak samo. Jestem zdania, że po kiego ruszać coś, coś już jest sprawdzone 100% nawet jeśli chodzi o szczegóły typu opakowanie, narusza to jakąś równowagę he he.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 604 / 108 / 0
Wyrzuciłem juz opakowanie. Bez obaw w działaniu nie ma różnicy ;)
:tabletki:
  • 1933 / 314 / 0
A blister wygląda tak samo?
  • 24 / 12 / 0
26 września 2021IamYourFather pisze:
23 września 2021wysnionafiglarka pisze:
Powodem był mój szybszy marsz, LOL.
W tym busie zauważyłam z piątkę mundurowych, prawie sralam na brązowo.
Świetna historia wysnionafiglarko, oby więcej kontentu od mojej ulubionej użytkowniczki <3
Bywają mocniej merytoryczne i widowiskowe, nie ma co sie rozpisywać, ktoś tam przeczyta w eterze i nawet nie zaplusuje komentarza ;(. Na ogół mam wysrane w te posty tak się rozleniwiłam ostatnimi czasy. Ktoś o mnie wie, zanadto, pełno prześladowców.. Nie mogę dłubać tekstów nieprzepisowych ani mandatowych. Zresztą te oczekiwanie na akceptację, wzburzam się...
  • 604 / 108 / 0
Blister różnicy się tym że ma w jednym miejscu razem datę przydatności oraz numer partii (pierwotnie LOT mial z jednej EXP z drugiej) , i są przedziałki w blistrze
między dziesięcioma tabletkami
:tabletki:
  • 24 / 12 / 0
Mnie towarzyszyć będą te zwyrodniale kuleczki przez dłuższy okres. Podjęłam pracę znów na magazynie, na trzeźwo bzikuje wśród ludzi, zatem będzie jedzone przed pracą i również w trakcie, ze swoich obserwacji wyniknęło, że działa maksymalnie 4h potężniej. Tylko, ze bez dołączenia alkoholu robi miazgę w głowie. Na trzeźwo jestem odklejona, po klonach odklejona a zarazem farmakologicznie wykręcona. Psuje mi to pamięć i koncentrację, plusuje zaś tym, że wzbogacam swoją komunikatywnosc. Narazie rozpoczynam, jakoś tam muszę przemycić alko, bo klon bez alko to jak kawa bez słodycza cukrowego. Mam 75szt klonów i kredytu 1500zl. Obym się nie otarla o przypal, z 30dni trzeba przepracować. PRZEJEBANE, może przetrwam
  • 1933 / 314 / 0
@wysnionafiglarka
dasz radę!!

Mnie dziś w pracy wkurwili poszły 2 klony i 1 piwo 7.6%. Czuję się ponadstandardowo <3 Loleczko.
Ale i tak zawodowo sprawy dobrze się zakończyły, KOCHAM PRACĘ ZDALNĄ

Multitasking:

-Konsola
-Hejp/net
-Praca
-$

Chwilówek żeś narbał(a)? Jak tam spłacasz je terminowo zazwyczaj? Co się dzieje, jeśli nie zmieścisz się w terminie od razu rejestry dłużników?
  • 24 / 12 / 0
@topek111
Wiesz, kontraktuje te pożyczki chwilowkowe od wielu lat. Nawet wylondowalam w KRS, dwie firmy pożyczkowe spalone. Na szczęście wybrnelam. W ten czas, mam trzy które się zachowały, bo tam spłacałam regularnie. Na ten moment, jestem w takiej gdzie można przedłużyć o 30dni za jakąś tam opłatę. Poprzerzucam te przesyłki, oby się utrzymać do końca grudnia. Wtedy se pokupuje prezenty pod siebie. WYTRWAM, nie ma bata
  • 1933 / 314 / 0
No jaha. Ile płacisz za taką przedłużkę? W KRS xD
Uwielbiam Cie.
  • 3 / 1 / 0
Pozwolę sobie wtrącić małe co nie co odnośnie chwilówek, jechałem na tym gównie dość długo, aż łapa się nie powinęła. W pewnym momencie miałem kilkunastu wierzycieli. Spłacałem jedną chwilówkę drugą aby w tej pierwszej dostać większy kredyt. Po pewnym pamiętnym melo sprawa się rypła i sufit na łeb mnie się spadł. W efekcie - windykatorzy, komornicy, KRS, BIG i BIK. Co ciekawe w BIGu mam więcej pozytywnych wpisów niż negatywnych za wcześniejsze terminowe spłaty. Koniec końców z kilkudziesięciu koła nabranych około połowa została umorzona z braku możliwości ściągnięcia długu. Firmy krzaki zarejestrowane w Estonii czy innych Łotwach poupadały a wraz z nimi moje długi poszły w niwecz. Nie oddałem im ani złotówki i nie oddam nigdy. Raz w życiu przyjechał do mnie windykator. Poszczułem go Red Nosem, zabrałem telefon i podarłem koszulę. Więcej nigdy nikt się nie zjawił. To nie czasy, że nasyłają na ciebie chamów z bejsbolami.

Co istotne, nie jestem zatrudniony w polskiej firmie, inaczej już dawno by te długi wyegzekwowali. W tej sytuacji w świetle polskiego prawa, jestem bezrobotny, bez dochodów, bez nieruchomości - bidak. Nie czaje ludzi którzy spłacają chwilówki. Przecież to są firmy do bez przypałowego walenia. To nie kredyt w banku, nie przeliczą Ci na dni odsiadki. A za nachodzenie na posesje możesz takiemu delikwentowi obić ryja :-)

Wracając do klonów, nie jadłem benzo miesiąc i przedwczoraj pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie zjedzenie paczki dwójek. Wstałem dziś o 17:00 :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.