Może wrzuć foto tego nowego opakowania, mam nadzieję, że działa tak samo. Jestem zdania, że po kiego ruszać coś, coś już jest sprawdzone 100% nawet jeśli chodzi o szczegóły typu opakowanie, narusza to jakąś równowagę he he.
one by one we will take you
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
26 września 2021IamYourFather pisze:Świetna historia wysnionafiglarko, oby więcej kontentu od mojej ulubionej użytkowniczki <323 września 2021wysnionafiglarka pisze: Powodem był mój szybszy marsz, LOL.
W tym busie zauważyłam z piątkę mundurowych, prawie sralam na brązowo.
między dziesięcioma tabletkami
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
dasz radę!!
Mnie dziś w pracy wkurwili poszły 2 klony i 1 piwo 7.6%. Czuję się ponadstandardowo <3 Loleczko.
Ale i tak zawodowo sprawy dobrze się zakończyły, KOCHAM PRACĘ ZDALNĄ
Multitasking:
-Konsola
-Hejp/net
-Praca
-$
Chwilówek żeś narbał(a)? Jak tam spłacasz je terminowo zazwyczaj? Co się dzieje, jeśli nie zmieścisz się w terminie od razu rejestry dłużników?
Wiesz, kontraktuje te pożyczki chwilowkowe od wielu lat. Nawet wylondowalam w KRS, dwie firmy pożyczkowe spalone. Na szczęście wybrnelam. W ten czas, mam trzy które się zachowały, bo tam spłacałam regularnie. Na ten moment, jestem w takiej gdzie można przedłużyć o 30dni za jakąś tam opłatę. Poprzerzucam te przesyłki, oby się utrzymać do końca grudnia. Wtedy se pokupuje prezenty pod siebie. WYTRWAM, nie ma bata
Uwielbiam Cie.
Co istotne, nie jestem zatrudniony w polskiej firmie, inaczej już dawno by te długi wyegzekwowali. W tej sytuacji w świetle polskiego prawa, jestem bezrobotny, bez dochodów, bez nieruchomości - bidak. Nie czaje ludzi którzy spłacają chwilówki. Przecież to są firmy do bez przypałowego walenia. To nie kredyt w banku, nie przeliczą Ci na dni odsiadki. A za nachodzenie na posesje możesz takiemu delikwentowi obić ryja :-)
Wracając do klonów, nie jadłem benzo miesiąc i przedwczoraj pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie zjedzenie paczki dwójek. Wstałem dziś o 17:00 :-)
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.