grzybki również działają chodz niemam porównania bo nie jadlem nigdy bez ssri.
kodeina działa ale bez euforii jedynie przyjemne wygrzanie.
tramadol bardzo nie przyjemne działanie o ile można to nazwac działaniem 0 euforii nie polecam i wyraźny spadek sero na następny dzień.
Benzo bez zmian działa jak to benzo
amfetamina działa tez ale wyczuwalnie słabiej bez pobudzenia wewnętrznego jakby + inne stymulanty nie jestem w stanie powiedzieć co to było dokładnie (kryształ) euforyzujący również działanie jest jak najbardziej wyczuwalne ale wyraznie spłycone.
trawa tutaj można palić i palić działanie dla mnie idealne totalnie czysty haj.
alkohol działa bardziej euforycznie.
Wszystko oprócz benzo ew.kody i trawy z umiarem wpływa na kurację. :finger: :old: :wall:
sertagen 100mg/doba
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
tak tylko pytam za wczasu, bo na razie poświęcam się misji i zasadzie "leczysz się to nie ćpaj", ale może się zdarzyć, że w pewnym momencie od tego SSRIowego spłycenia jeszcze zachce mi się coś przywalić, a dzisiaj jak biegłem przez las w słońcu to mi ta złota polska jesień zrobiła ochotę na kwasa :D
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.