Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
na mnie hex en dziala ;d
  • 390 / 24 / 0
Bo Hexen na adrenalinę działa, więc po prostu działa. 3CMC działa średnio a 4 CMC prawie wcale.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
M'ki jadłem dwa razy i działają w bardzo malej dawce bo jedynie poł cukierka oczywiście nie było to pelne działanie ale wyczuwalne napewno brak stymulacji.
grzybki również działają chodz niemam porównania bo nie jadlem nigdy bez ssri.
kodeina działa ale bez euforii jedynie przyjemne wygrzanie.
tramadol bardzo nie przyjemne działanie o ile można to nazwac działaniem 0 euforii nie polecam i wyraźny spadek sero na następny dzień.
Benzo bez zmian działa jak to benzo :cool:
amfetamina działa tez ale wyczuwalnie słabiej bez pobudzenia wewnętrznego jakby + inne stymulanty nie jestem w stanie powiedzieć co to było dokładnie (kryształ) euforyzujący również działanie jest jak najbardziej wyczuwalne ale wyraznie spłycone.
trawa tutaj można palić i palić działanie dla mnie idealne totalnie czysty haj.
alkohol działa bardziej euforycznie.

Wszystko oprócz benzo ew.kody i trawy z umiarem wpływa na kurację. :finger: :old: :wall:
sertagen 100mg/doba
  • 610 / 29 / 0
Wybaczcie, ale nie znalazłem na szybko odpowiedzi a sam jestem łysy w temacie więc czasem i nie wiem co czytam. Jak osoba brała zoloft przez dłuższy okres czasu,przestała go brać a 5 dni później zapatruję się na wrzucanie MDMA to czy emka zadziała pełnoprawnie? Dodam że biorąc zoloft i wrzucając MDMA nic praktycznie nie czuła. Jakie mogą być efekty uboczne/ złe dla organizmu/psychiki po czymś takim?
  • 3455 / 1123 / 0
Po takiej krótkiej przerwie sertralina nie zadziała. Wrzucając jedno na drugie jest ryzyko zespołu serotoninowego.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 610 / 29 / 0
[mention]misspill[/mention] sertralina? Chodziło Ci o MDMA? Bo osoba chce wrzucać MDMA po przerwie od zoloftu 5-cio dniowej
  • 775 / 119 / 0
paroksetyna brana 20 mg + 150ug ALD-52 + jedno piwko to by było jakieś mocno nierozsądne wariactwo?

tak tylko pytam za wczasu, bo na razie poświęcam się misji i zasadzie "leczysz się to nie ćpaj", ale może się zdarzyć, że w pewnym momencie od tego SSRIowego spłycenia jeszcze zachce mi się coś przywalić, a dzisiaj jak biegłem przez las w słońcu to mi ta złota polska jesień zrobiła ochotę na kwasa :D
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 148 / 9 / 0
[mention]mj2086[/mention], nic by Ci nie było. paroksetyna nie szkodzi kwasowi, co najwyżej będzie działał krócej i trochę mniej intensywnie, ale zaszkodzić Ci nie zaszkodzi. Jedno piwo też raczej nie nie powinno być nierozsądne, ale nie wiem jak to ma się do łączenia z kwasem i SSRI w takim trio miksie :P Ale nie powinno Ci nic być. Wręcz to bardzo bezpieczny miks.
Uwaga! Użytkownik MiproDextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 775 / 119 / 0
dzięki za pocieszenie ;) no nic jak spłyci działanie to spoko, gorzej jakby podbiło i ZS. Nie jestem obeznany w tym temacie, ale kiedyś nie wiem dlaczego byłem przekonany, że na SSRI nie wolno MDMA jeść bo wtedy tylko przepalenie styków i piana z gęby
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 148 / 9 / 0
[mention]mj2086[/mention], MDMA nie można. Więc dobrze myślałeś i nic się z tym do tej pory nie zmieniło. W najlepszym przypadku nie zadziała, w najgorszym dostaniesz ZS.
Uwaga! Użytkownik MiproDextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.