Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 35 / 3 / 0
Sposób na zjazd? Banany, kefir, czekolada. Ale to poprzedzone dawką alprazolamu. Pomaga również buch
  • 1211 / 615 / 0
Przede wszystkim unikanie długich ciągów, dbanie o odpowiednie nawodnienie, odżywianie i przede wszystkim sen. Bez kwetiapiny albo jakiegoś konkretnego nasennego benzo nawet nie zabieram się do jedzenia władka, przynajmniej 3-4 godziny ale sen musi jakiś być, nie ma chuja.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 1 / 0
Nigdy nie brałem benzo. Jakie benzo moze byc pomocne przy zjezdzie zeby zasnac juz wieczorem? Zawszze moje benzo to był alkochol. 3 albo 4 piwa i jakos się zasypiało ale często nie pomaga i w taki spobób zrywam kolejną noc. Chciałbym znać sposób na pomoc w zasypianiu. Dodam ze nie jestem w ciągu i nie wale codziennie.
  • 347 / 74 / 0
@Plebanek jeśli masz styczność z ziołem to zdecydowanie polecałbym ten sposób, oprócz tego warto brać magnez, również pomaga w zasypianiu
  • 1121 / 153 / 0
@Plebanek Może zamiast alko zajaraj sobie mj? Na mnie akurat to słabo działało, ale znam ludzi co walili ze mną krechy i po mj ich kładło do snu. Ja często wrzucałem etizolam (RC), myślę że diazepam mógłby też się sprawdzić z benzo na "spokojny" wieczór i ululanie do snu. Z drugiej strony jak nie wrzucałeś nigdy benzo to lepiej nie zaczynać, ja zacząłem właśnie od wrzucania na tzw. "zjazdy" po fetce, a skończyłem wjebany w benzo, wiadomo że zrobisz jak uważasz ale łatwo jest się przerzucić z jednej na drugą substancje lub zacząć mixować bo przecież "fajnie" robi.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 73 / 6 / 0
@Plebanek z benzodiazepin to zaczynaj od najsłabszych które działają np. diazepam ale najlepiej to sprawdź z drugs czyli zolpiclone, zolpidem.
Mam pytanie do bardziej technicznych użytkowników, otóż:
http://chpl.com.pl/data_files/2010-10-12_spc_dla__ascorvita_clean_23062010.doc pisze:
Należy unikać stosowania dawek powyżej 1 g dziennie kwasu askorbowego u osób ze skłonnością do dny, u chorych z cystynurią, przyjmujących trójpierścieniowe leki przeciwdepresyjne i amfetaminę (ze względu na hamowanie wchłaniania zwrotnego w kanalikach nerkowych) oraz u osób z nadmiernym wchłanianiem żelaza z przewodu pokarmowego.
Uwaga! Użytkownik nieuzalezniony4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3155 / 884 / 5
04 marca 2022Plebanek pisze:
Nigdy nie brałem benzo. Jakie benzo moze byc pomocne przy zjezdzie zeby zasnac juz wieczorem? Zawszze moje benzo to był alkochol. 3 albo 4 piwa i jakos się zasypiało ale często nie pomaga i w taki spobób zrywam kolejną noc. Chciałbym znać sposób na pomoc w zasypianiu. Dodam ze nie jestem w ciągu i nie wale codziennie.
Pyrazolam, etizolam, flunitrazolam, midazolam.
A najlepiej to opitolić jakiś bulion (ramen), gulasz albo po prostu konkretną zupę. Po takim czymś gały się same zamykają. Wiadomo, fazy nie zbije ale jak sobie dobrze ułożysz plan ćpania to działa bardzo dobrze.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 73 / 6 / 0
@DelicSajko dlaczego mu polecasz designer drugs tj. pyrazolam, etizolam, flunitrazolam?
Przecież nie jest jakimś wielkiem problemem ogarnąć sobie hydroksyzynę (bo jest to praktycznie w każdej apteczcę w Polsce) czy diazepam (relanium.)
Uwaga! Użytkownik nieuzalezniony4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Jak dobra feta to mnie czasami nawet 6mg klonozepamu popitego 4-5 piwami nie kładzie do snu ,dużo zależy też od nastawienia i samopoczucia w dniu którym się wali futro . Mnie nigdy mi po amf nie pomagało zasnąć ,albo wgl nic nie czułem,albo jeszcze bardziej podbijało mi stymulację i działanie fety . Niestety amfetamina ma długie działanie stymulujące i nie tak łatwo po niej zasnąć chyba że się walnie jedna kreskę to się uda a czasami i po jednej można się taczac kilka h w łóżku. Mnie zawsze po futrze usypialy neuroleptyki np jedna tabletka kwietapiny 25 mg potrafiła mnie zmulic po orzejedzieniu niecałego lecz prawie pelnego gięta futra udawało się pospać 3-5 h ,ale ogólnie nie polecam co każdy balet z Antkiem psychotropów zarzucac szczególnie jeszcze jak się pilo alko to może być niebezpieczne połączenie ,dlatego jak już ktoś ma zamiar brać po futrze coś żeby sie trochę przespać to ,broń boże pić alko do tego . Jedno piwko może i by nie zaszkodziło ale myślę że 3 lub więcej już mogłoby u niektórych spowodować jakieś objawy niepożądane . Benzo nie ma aż tak mocnego działania nasennego moim zdaniem ,bardziej usypia wlansie taka kwietapina czy olzapina. Benzo pomoże ci zmniejszyć zjebe psychiczna mastoenego dnia ale z uśpieniem różnie bywa,przynajmniej na mnie benzo nie działa jakoś mocno usypijaco i tylko w sumie po klonach czuje jakieś tam działanie tych leków ,diazepamu czasami zjem 30 mg i nic nie czuję a czasami po 20 mg coś tam robi ,Xanaxu naszego nie brałem ale brałem ksalol na mnie dzialal on jak typowo nassenny lek a nie jak benzo ale słyszałem że ponic wlansie tylko ten słynny Xanax faizera ma działanie lekko rekreacyjne a inne zamienniki typu np ksalol mimo że mają tą samą substancję czynną nie działają tak jak Xanax ,czy to prawda nie wiem bo jeszcze oryginalnego Xanaxu nie brałem .
  • 8 / 1 / 0
Mieszkam w Irlandii Północnej więc z benzo też z dostępem to nie wiadomo. Ludzie tu ponoć jedzą lek Pregabalin w dużych ilościach niby daje fajny odlot. Mi zostaje zapalić sobie zioło zawsze z grama jezeli zdarzy sie walić fetke. Nie paliłem zioła z 5 albo 6 lat bo kiedyś palilem za duzo ale tak ziołko pewnie mi pomoże spać
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.