...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 229 / 53 / 0
Głosków podobno zrobił się lżejszy niż te 5 lat temu. Palić można, jest szkoła do której jezdzi sie co drugi weekend jakoes 5 km dalej. Sprawa telefonu z tego co sie orientuje wyglada tak jak w innych Monarach. Czyli od pewnego stopnia, pare miechow po przyjezdzie, wyjazdy, generalnie nie jest zle.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 1874 / 96 / 127
Plawnowice? ktos cos? Jestem na etapie dzwonienia tam co tydzien.
wolna molekula
#mops
  • 1854 / 216 / 37
@hipol
Głosków ma nadal dobrą reputację, potwierdzam.
Btw, we wszystkich monarach jest już lżej, dużo ciekawych dociążeń zanikło.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 18 / / 0
Był kto ostatnio w monarze w Głoskowie?Czy coś tam się zmieniło i jak z kadrą jest jeszcze ta stara kadra co była?
  • 267 / 16 / 0
Ktoś coś wie o Dębowcu?
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 113 / 2 / 0
ktos na krakow pleszow detox i leczenie ?
  • 1874 / 96 / 127
Ktoś wie o ośrodku, do którego można wziąć psa? O ile wgle takie są, a bardzo nie chciałbym psa zostawiać komuś...
wolna molekula
#mops
  • 1889 / 72 / 3
^ Na zamknięty nikt Cię ze zwierzakiem nie weźmie, nawet na prywatny. Nie wiem czy jest taka opcja, ale najwyżej możesz dochodzić na oddział, tylko na noc wracasz do domu. Nawet i to wtedy nie jest dla psa dobrym rozwiązaniem.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1874 / 96 / 127
Właśnie na prywatnym miałem taką możliwość, ale nie miałem wtedy jeszcze psa... Kurde sa monary gdzie z dziecmi mozna, to czemu z psem nie mogem... Nie krzyczy, nie brudzi, nie ćpa śpi cały dzień.... Trudno, będe musiał powaga to przekminić...
wolna molekula
#mops
  • 1874 / 96 / 127
Ale zaspamowałem tablice japierdole %-D Dobra ide przepisywać leksykon do kuchni.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?