Ja mieszam mniejwięcej 1 do 5 zwykłe do CBD i jest dużo inaczej. Ja po ziole miałem różne jazdy, dużo osób miało paranoje z policją, ja akurat takich nie, ale nigdy nienawidziłęm wychodzić sam na zewnatrz. Teraz po ciagach na kryształach/a-pvp (5 lat temu) jest troche bardziej schizowo, ale bez tragedii jak wczesniej (odrazu po ciągu). Takie obawy znikają przy pomieszaniu z CBD. Jest mocniej ale słabiej. Większy nieogar ale mniejsza psychodela, w sumie jest dużo smieszniej. Z drugiej strony mniej ciekawie. Ale nie mam problemu wyjść z psem na spacer zjarany ostro do parku i ogarnąć wszystko w koło bez schizy mimo mocnej bani.
to nie jest "proba madrzejszego siegniecia po uzywke" - madry jak wie, ze szkodzi to nie siega.
skoro chcesz uzyskac efekt rekreacyjny THC to z jego zaletami i wadami, wszystkimi.
chory to sie lecz, a nie cpaj.
Paweł
08 lutego 2021lufa9999 pisze: Mam aktualnie dwie, takiej samej wielkości buteleczki z cbd. Oba 10% ale jedna 10mg a druga 1000mg. Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi z tymi mg.? Kupa rzeczy o cbd jest w necie ale nigdzie nikt się nie odnosi do tych mg. Chcę podawać cbd synowi, ma autyzm i kilka innych schorzeń. Dlatego zależy mi na uzyskaniu odpowiedzi...
08 lutego 20214002 pisze:zbedne dewagacje, 10% to 10% i lepiej na tym bazowac08 lutego 2021lufa9999 pisze: Mam aktualnie dwie, takiej samej wielkości buteleczki z cbd. Oba 10% ale jedna 10mg a druga 1000mg. Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi z tymi mg.? Kupa rzeczy o cbd jest w necie ale nigdzie nikt się nie odnosi do tych mg. Chcę podawać cbd synowi, ma autyzm i kilka innych schorzeń. Dlatego zależy mi na uzyskaniu odpowiedzi...
Paweł
08 lutego 2021dash pisze: @lufa9999 wiem, że to tylko cbd, ale jeśli chcesz tym leczyć syna to nie lepiej skonsultować się z jakimś młodym, kumatym lekarzem, który by doradził dawki itd? No offence, tak tylko pytam![]()
Paweł
08 lutego 2021lufa9999 pisze:Ok. Czyli czym się będzie różniła kropla cbd 1000mg od kropli cbd 10mg? Że będzie 100 razy mocniejsza?08 lutego 20214002 pisze:zbedne dewagacje, 10% to 10% i lepiej na tym bazowac08 lutego 2021lufa9999 pisze: Mam aktualnie dwie, takiej samej wielkości buteleczki z cbd. Oba 10% ale jedna 10mg a druga 1000mg. Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi z tymi mg.? Kupa rzeczy o cbd jest w necie ale nigdzie nikt się nie odnosi do tych mg. Chcę podawać cbd synowi, ma autyzm i kilka innych schorzeń. Dlatego zależy mi na uzyskaniu odpowiedzi...
nie widze galerii - czytajac posty jedynie sie domyslam, ze juz Ci odpowiedziano.
w jednym wypadku to ilosc mg w opakowaniu, a w drugim w dawce (kropli). jakie maja pojemnosci oba opakowania?
najprosciej zapomnij o mg, bo pisza nieraz glupoty, np MG - chuj wie co to jest, bo nie gramy, a napewno nie mili, bo mega.
procenty Ci wystarcza. swoja droga 10% to bezsens, lepiej kupic 20% w gore i sobie rozcienczac - wyjdzie taniej.
08 lutego 2021lufa9999 pisze:Ok. Czyli czym się będzie różniła kropla cbd 1000mg od kropli cbd 10mg? Że będzie 100 razy mocniejsza?08 lutego 20214002 pisze:zbedne dewagacje, 10% to 10% i lepiej na tym bazowac08 lutego 2021lufa9999 pisze: Mam aktualnie dwie, takiej samej wielkości buteleczki z cbd. Oba 10% ale jedna 10mg a druga 1000mg. Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi z tymi mg.? Kupa rzeczy o cbd jest w necie ale nigdzie nikt się nie odnosi do tych mg. Chcę podawać cbd synowi, ma autyzm i kilka innych schorzeń. Dlatego zależy mi na uzyskaniu odpowiedzi...
operuj na podstawie % i odpusc sobie te mg - do szczescia nie sa Ci potrzebne
kropla oleju 10% = kropli oleju 10%
kup min. 20% i rozcienczaj w innym oleju spozywczym
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.