Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 173 / 13 / 0
Jak nie masz motywacji to i święty boże nie pomoże. Wciągniesz i zaczniesz robić co innego zachwycony działaniem, najprawdopodobniej przelecisz cały internet wzdłuż i wszerz, a z pracy nici. Do tego to nie jest AŻ TAK MOCNY stymulant, żeby Cię postawić na nogi wg mnie. Dalej będziesz przysypiał o tej 19, będziesz zmęczony ale o spaniu nie będzie mowy jak sobie zażyjesz. No i zanim dawkę sobie dobierzesz to też trochę minie, poczytaj sobie temat. Nie tędy droga.

Co innego jak masz motywację i już usiądziesz do roboty nierozkojarzony, to wtedy tak.
  • 594 / 34 / 0
[mention]essen[/mention] Zabawne te 'wielkie' różnice między 4F-MPH a IPH, kiedy to jest niemal ten sam profil działania. Za dużo sugestii w tych waszych domniemaniach, a jeszcze więcej niewiedzy co tego czy zażywana substancja jest tym czym ma być.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 43 / 0
Co ty pieprzysz... Duża różnica jest w profilu działania.
  • 594 / 34 / 0
Ta, jasne %-D Opisz 'dużo'.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / 21 / 0
TAA oczywiście "ekspercie". IPH i 4F-MPH to to samo. Właściwie po co stworzyli 4F jak jest IPH. Lol

Słuchaj. Większość testerów dostrzega kolosalna różnicę między jednym a drugim fenidatem. Potwierdzaja to publikacje naukowe o obu fenidatach.
Nadal chcesz twardo obstawiać przy swoim?
Może nie wyczulbys spektakularnej roznicy miedzy 4F-MPH a 4F-EPH (osobiscie nie probowalem tego.) no ale już samo dawkowanie IPH a 4F mówi coś o sobie.

Ja czekam aż wrócą prawilne sorty 4F-MPH po normalnej cenie 60zl/g a niema jakis syf za 27zl/g
  • 658 / 53 / 0
IMO IPH działa bardziej rekreacyjnie.
Jest to bardzo zauważalna różnica.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 594 / 34 / 0
No jak tak to nie mam pytań. Przy czym od maja do końca czerwca ojebałem prawie 2g 4F-MPH i ponad 4g IPH. Zawsze funkcjonalnie do grania w CS. Oba przedawkowałem do momentu totalnego wkurwienia, gonitwy myśli na chujowe tematy. A różnicy nie było żadnej prócz koloru, konsystencji i dawkowania. Ale to wiadomo, synteza, prekursory i inne gówna.
  • 427 / 43 / 0
No to właśnie tym wpisem udowodniłeś, że nie posiadasz odpowiednich kompetencji do orzekania w temacie podobieństw IPH do 4F-MPH.
  • 5220 / 927 / 0
Tez iph odczuwalem bardziej rekreacyjnie. Dodatkowo IMo mocniej wjezdza na serce. Po iph jakas tzam euforia nawet byla a nie wkuyrw
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 594 / 34 / 0
Argument 'duża różnica' albo 'bardziej rekreacyjne' to naprawdę kompetentne opinie vs konkretny przykład ile tego spożyłem i jak się czułem. Nigdy mi 'na serducho nie wjechało' (czyli brak tachykardii czy bradykardii albo innych ekscesów pompki) cokolwiek to dla was znaczy.
Pomijam wasze walenie benzo albo opio w międzyczasie...
Detale możecie sprawdzić w historii tego wątku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.