Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 59 / 6 / 0
02 sierpnia 2023Atropolamine pisze:
Jeżeli to tylko taka jednorazowa wrzuta to się nie opłaca i ja bym zjadł bez ekstrakcji.
a czy fakt, że przyjmuje obecnie escitalopram, coś zmienia? Bo czytałem, że to problem, ale w przypadku paroksetyny.
  • 2532 / 600 / 0
Nw.Zapytaj w mixach.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 100 / 0
@moons
z tego co kojarzę to gdzieś wśród ponad tysiąca stron wątku ogólego, lub tramadol & antydepresanty SSRI ktoś kompetentny podał który z tej sporej grupy leków najbardziej stłumia / najmniej stłumia działanie tramadolu. Ten mniejszy wątek t&SSRI raczej przejrzyj.

dokształcajcie się czytając to. Wjebiecie się w trampki na 90 % a osobiste przestudiowanie tej kopalni wiedzy być może zapobiegnie rozbicia łba o chodnik... albo sprawi że odstawicie to w mniejszych bólach ;)
  • 41 / / 0
Wie ktoś może czy po kilku godzinach od zarzucenia tabletek poltram combo można wypić trochę Cannabis Boys :mniam: jak się mają te dwie substancje razem(tramadol ,olej z nasion konopi siewnych) są między nimi interakcje?
  • 2532 / 600 / 0
Można.Nie ma złych interakcji.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 30 / 0
No i się stało. Wsumie domyślałam się, że to się zdarzy. Pierwsze grand MAL za mną. Było przyjęte +/- 1.5 g w 3 po 0.5 co parę godzin. Na szczęście nie byłam w pracy ani na ulicy, bo mogłoby to mieć dosyć przejebane konsekwencje. Czułam coś dziwnego, że coś się zbliża... i położyłam się na łóżku w swoim domu.
Jak się domyślacie wyjebałam połowę butli do śmieci, bo tak się wystraszyłam.
  • 32 / 3 / 0
23 lipca 2023pawci0 pisze:
Heya. Dobrze kminie ze trampek nie bedzie podchodzil pod te nowe restrykcje receptomatowe? Podlegac maja leki grup I-N lub II-N, substancję psychotropowe z grup II-P, III-P lub IV-P, lub prekursor kategorii 1... Wie ktos na 100%?
Też jestem ciekaw , orientuje się ktoś . Chyba raczej będzie podchodził . Ja nie wiem co zrobię teraz …. Już sama myśl że np. Za pół roku będę potrzebował Tramalu i nie będę go mógł mieć… jest mega słaba
  • 633 / 154 / 0
W ministerstwie jest taki bałagan, że teraz w systemie niestety podchodzi chociaż... nie ma ku temu podstaw i podkładki w prawie.
Wpisali sobie na wykaz coś, co na nim formalnie nie figuruje i opublikowali felerny, dezorientujący załącznik dla lekarzy:
https://www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zd ... 97,14.html

W ubiegłym roku w polskojęzycznych mediach mieliśmy do czynienia z potężną kampanią demonizującą benzo, w tym roku to samo robiono z tramadolem, plus portale sportowe rozpisują się o powszechnym ćpaniu go na legalu choćby przez piłkarzy, bo jeszcze przez pewien czas nie będzie uznawany za formę szprycy.
  • 262 / 100 / 0
@Marcin91wawa
Spokojna głowa, bez nerw...
Skoro masz takie myśli, do tego zapasik na pół roku to jesteś już całkiem dobrze wjebany.

A hak się człowiek w to wjabie to ogarniecie nowego dojścia stanie się samo. Nawet tego nie zauważysz jak szybko se poradzisz. ;)
  • 2532 / 600 / 0
Mam dorete 37,5mg + 325mg paracetamolu.Ile mililitrów wody użyć na jedną tabletkę przy ekstrakcji zimną wodą? Przepraszam jeśli temat był już omawiany,ale naprawdę ciężko mi znaleźć jednoznaczną odpowiedź.

@porkchop Ej mordo Ty siedzisz w tym tramcu.Mogłbys mi pomóc? stawiam karmę.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.