Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 59 / 6 / 0
02 sierpnia 2023Atropolamine pisze:
Jeżeli to tylko taka jednorazowa wrzuta to się nie opłaca i ja bym zjadł bez ekstrakcji.
a czy fakt, że przyjmuje obecnie escitalopram, coś zmienia? Bo czytałem, że to problem, ale w przypadku paroksetyny.
  • 2532 / 600 / 0
Nw.Zapytaj w mixach.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 100 / 0
@moons
z tego co kojarzę to gdzieś wśród ponad tysiąca stron wątku ogólego, lub tramadol & antydepresanty SSRI ktoś kompetentny podał który z tej sporej grupy leków najbardziej stłumia / najmniej stłumia działanie tramadolu. Ten mniejszy wątek t&SSRI raczej przejrzyj.

dokształcajcie się czytając to. Wjebiecie się w trampki na 90 % a osobiste przestudiowanie tej kopalni wiedzy być może zapobiegnie rozbicia łba o chodnik... albo sprawi że odstawicie to w mniejszych bólach ;)
  • 41 / / 0
Wie ktoś może czy po kilku godzinach od zarzucenia tabletek poltram combo można wypić trochę Cannabis Boys :mniam: jak się mają te dwie substancje razem(tramadol ,olej z nasion konopi siewnych) są między nimi interakcje?
  • 2532 / 600 / 0
Można.Nie ma złych interakcji.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 30 / 0
No i się stało. Wsumie domyślałam się, że to się zdarzy. Pierwsze grand MAL za mną. Było przyjęte +/- 1.5 g w 3 po 0.5 co parę godzin. Na szczęście nie byłam w pracy ani na ulicy, bo mogłoby to mieć dosyć przejebane konsekwencje. Czułam coś dziwnego, że coś się zbliża... i położyłam się na łóżku w swoim domu.
Jak się domyślacie wyjebałam połowę butli do śmieci, bo tak się wystraszyłam.
  • 32 / 3 / 0
23 lipca 2023pawci0 pisze:
Heya. Dobrze kminie ze trampek nie bedzie podchodzil pod te nowe restrykcje receptomatowe? Podlegac maja leki grup I-N lub II-N, substancję psychotropowe z grup II-P, III-P lub IV-P, lub prekursor kategorii 1... Wie ktos na 100%?
Też jestem ciekaw , orientuje się ktoś . Chyba raczej będzie podchodził . Ja nie wiem co zrobię teraz …. Już sama myśl że np. Za pół roku będę potrzebował Tramalu i nie będę go mógł mieć… jest mega słaba
  • 633 / 154 / 0
W ministerstwie jest taki bałagan, że teraz w systemie niestety podchodzi chociaż... nie ma ku temu podstaw i podkładki w prawie.
Wpisali sobie na wykaz coś, co na nim formalnie nie figuruje i opublikowali felerny, dezorientujący załącznik dla lekarzy:
https://www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zd ... 97,14.html

W ubiegłym roku w polskojęzycznych mediach mieliśmy do czynienia z potężną kampanią demonizującą benzo, w tym roku to samo robiono z tramadolem, plus portale sportowe rozpisują się o powszechnym ćpaniu go na legalu choćby przez piłkarzy, bo jeszcze przez pewien czas nie będzie uznawany za formę szprycy.
  • 262 / 100 / 0
@Marcin91wawa
Spokojna głowa, bez nerw...
Skoro masz takie myśli, do tego zapasik na pół roku to jesteś już całkiem dobrze wjebany.

A hak się człowiek w to wjabie to ogarniecie nowego dojścia stanie się samo. Nawet tego nie zauważysz jak szybko se poradzisz. ;)
  • 2532 / 600 / 0
Mam dorete 37,5mg + 325mg paracetamolu.Ile mililitrów wody użyć na jedną tabletkę przy ekstrakcji zimną wodą? Przepraszam jeśli temat był już omawiany,ale naprawdę ciężko mi znaleźć jednoznaczną odpowiedź.

@porkchop Ej mordo Ty siedzisz w tym tramcu.Mogłbys mi pomóc? stawiam karmę.
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.