Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 262 / 100 / 0
@Passenger12
Jeszcze jedno : uważaj z benzodiazepinami jeśli myślisz tak sobie pomagać. Ja ten swój reżim utrzymuje od roku dzięki alprazolamie w dawce 1 mg x tydz / 2x 0,5 mg 2x tydz. Do tego lubię 2 dobre piwka craftowe co wieczór wypić...
No i odczuwam reguralnie pierwsze objawy wjebania. Dziwne lęki kompletnie z czapy, rozedrganie ( ale nie na T , pojawia się gdy odczuwam presję w pracy, chyba nawet jako bibliotekarz bym się srał w środku ) , uczucie nadciągającej zagłady. Kurwa, muszę się ogarnąć bo bd źle...
Moje odp do Ciebie i opis co się u mnie dzieje ma na celu przekonanie Ciebie , żebyś oddał się w ręce specjalistów. Nastrój będziesz miał koszmarny. Próbując sam sobie pomóc tylko sobie zaszkodzisz.
  • 41 / / 0
Ja teraz testuje Poltram kapsułki 50mg jak dla mnie lepiej działają jak Skudexa są niestety słabsze ale żołądek nie boli tak jak po Skudexie prawdopodobnie syf deksketoprofen, który zawiera Skudexa wzmacnia działanie ale jedzie też po bebechach :alergia: czy ktoś z was pije kawę do tramadolu? ja zawsze godzinę, dwie po przyjęciu Skudexy lub Poltramu wypijam kawę z dwóch łyżeczek i zastanawia mnie jak to się ma do obniżenia progu drgawkowego?
P.s dawki tramadolu to zazwyczaj 200mg ciekawe czy jakbym przyjął większą dawkę i wypił kawę to może to wpłynąć istotnie na wywołanie padaczki poprzez obniżenie progu drgawkowego przez kawę? Ma ktoś jakieś namiary na badania odnośnie interakcji kawy i tramadolu?
  • 262 / 100 / 0
@up
Jeśli nie przyjmujesz lęków obniżających próg drgawkowy / nie masz w życiorysie takich akcji padaczkowych ,to kawa nie powinna nic a nic zaszkodzić. Ja tam jestem zdania że jesli sie spelnia ww.
I bierze maks do 400 mg to jest bezpiecznie. Na sobie reg stosowałem nawet miksy z metylofenidatem i żadnych problemów nie było.
Oczywiście jeśli po 200 mg jest b. db działanie nie powinno się podwajać tej dawki.
Powyżej 400 mg na bank wejdą pierwsze poważniejsze doły i objawy fiz podczas krecenia przerwy, przypały z rzyganiem i zaparciami, nadmierną sennością ..
  • 3245 / 618 / 0
Moim zdaniem to niektóre tematy wpływające na rytm oddechu, mogą mieć wpływ na uboki, a sam tramadol przyjmowany w nadmiarze powoduje lekkie, a może nawet nie lekkie objawy depresji oddechowej i zmiany rytmu oddychania, to chyba występuje najczęściej jako efekt nieoczekiwany.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
Hej. Czy to normalne że na drugi dzień po przyjęciu (o 16)400+200mg tramadolu dalej czułem się zajebany jak wstałem i przez cały dzień miałem wypieki dookoła oczu?
Efekt wygrzania twarzy mam po makiwarze czy kodzie ale nie na drugi dzień tylko jak grzeje. O co chodzi?
  • 645 / 69 / 0
Po jakim czasie od konsumpcji betaketonu 3 lub 4 cmc można zażyć trama bez ryzyka zespolu serotoninowego?
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 41 / / 0
Czy po przyjęciu tramadolu macie zimny nos? wziąłem 150mg i mam strasznie zimny nos jakbym na dworze w zime był a w moim otoczeniu jest +24 stopnie
zawsze jak biorę Trampka to mam kurew..o zimny nos denerwuje mnie to :zły: czy ktoś ma taki sam problem i wie z czego to może wynikać?
Może, jakieś ziółka na rozgrzewkę bym sobie zaparzył ale nie wiem czy można rozgrzewające zioła pić będąc pod wpływem tramadolu?
  • 940 / 294 / 5
@wonszgrzybojad jeżeli masz wojny betabolizm to może cię dalej trzymać. Pamiętają ze metabolit tramadol działa mocniej od samego tramadolu.

@RekreacyjnyHarry nie wiem o jaki czas pytasz, generalnie on ci wyczerpuja zapasy serotoniny więc (zjazd) więc tutaj masz jej mało. Jeżeli pytasz o samą fazę no to im więcej weźmiesz tym większa szansa (raczej mała) na zs.

@PanSlyszacy myślę że to raczej ręce masz ciepłe bardzo a nie noc zimny. Nos praktycznie nie rozgrzewa się za to ręce i owszem. Więc myślę że to kwestia tego iż dotykasz gorącymi rękoma i czujesz że masz nos zimniejszy od rąk. Nic więcej.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 553 / 117 / 0
Może ktoś się wypowiedzieć na temat kropli ? Na ile wystarczą dla osoby z tolerancja na 450 ml kodeiny?
  • 327 / 68 / 0
krople 96ml to 100mg tramadolu razy 96 czyli policz sobie bazując na dawce w innej formie jaka ilość Cie zadowalała i gotowe :) Problem z nimi jest taki ,że łatwiej stracić kontrolę i zacząć opróżniać flakon coraz szybciej :) Nie mają żadnych spowalniaczy wydłużających działanie itd. Nie wiem jak jest teraz ale jak jeszcze byłem w Polsce tak z 10 lat temu to pamiętam ,że Poltram 96ml był najbardziej pożądany niż druga opcja Tramal (bodajże niemiecki był). Polski był mocno miętowy w smaku i dawał mocniejszego kopa jeśli chodzi o euforię itd. niż ten niemiecki który bardziej działał opiatowo i się było bardziej zmulonym. I to nie tylko ja tak miałem, całe moje miasteczko interesował tylko Poltram :) Plusy są napewno takie ,że łatwiej dozować konkretną dawkę, 8 psiknięć to 100mg. Szybko wchodzi i moim zdaniem mocniejsze jest wejście niż miewałem po tabletkach. Jeżeli musisz brać w ciągu to tak co 5-6 godz pasuje reload zrobić. Jeśli ktoś ma wiedzę dlaczego poltram w kroplach mocniej pobudza niż tramal niemiecki to chętnie się doedukuję :) A tak w ogóle to pierdol ten tramadol, nic mi tak psychiki nie rozjebało w życiu co to gówno. To dodatkowe działanie jako SNRI pewnie tak ryje beret. Jebać
czas zwolnić
Zablokowany
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.