subtelnydotykpiekna pisze:to nie myśl na ten temat.09 sierpnia 2017Winny pisze: Od stymulantów fizyczne nie występuje więc polecam bez wspomagaczy. Jeśli waliles dużo i bez rozwagi to najwyżej po minerały, witaminy etc. to jest poopisywane na forum.
Ale myślę, że nie bo nie charakteryzuje to użytkowników tej substancji.
nie wprowadzaj dezinformacji.jak nie masz wiedzy na pewne tematy to proszę o nie odpowiadanie na moje posty.
Część, której się domyślałem (że nie walisz do oporu jak maszyna) nie była pewna, a jedynie podparta innymi przesłankami. Do tego zanim ją napisałem dodałem "jeśli".
W takim wypadku jeśli byłeś/byłaś na tyle skretyniałym osobnikiem by podpaść pod moje "jeśli" to sugeruje zastosować się do rady.
A jeśli twierdzisz, że dezinformacją jest to, ze stimy nie uzależniają fizycznie to się dokształć.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
15 sierpnia 2017Winny pisze:W jaki sposób wprowadzam dezinformację?subtelnydotykpiekna pisze:to nie myśl na ten temat.09 sierpnia 2017Winny pisze: Od stymulantów fizyczne nie występuje więc polecam bez wspomagaczy. Jeśli waliles dużo i bez rozwagi to najwyżej po minerały, witaminy etc. to jest poopisywane na forum.
Ale myślę, że nie bo nie charakteryzuje to użytkowników tej substancji.
nie wprowadzaj dezinformacji.jak nie masz wiedzy na pewne tematy to proszę o nie odpowiadanie na moje posty.
Część, której się domyślałem (że nie walisz do oporu jak maszyna) nie była pewna, a jedynie podparta innymi przesłankami. Do tego zanim ją napisałem dodałem "jeśli".
W takim wypadku jeśli byłeś/byłaś na tyle skretyniałym osobnikiem by podpaść pod moje "jeśli" to sugeruje zastosować się do rady.
A jeśli twierdzisz, że dezinformacją jest to, ze stimy nie uzależniają fizycznie to się dokształć.
sam się dokształć i poczuj na sobie jak wygląda zejście ze stymulantów chociażby z grupy fenidatów małolacie.
pozdrawiam i żegnam.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Edit.
Lol u jednego vendora 4 f po... 25 zł za gram
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
To zapewne 4F-PHP tak jak to SIN stwierdził na pierwszej próbce. MDPHP z tego co tu jest napisane, lepiej jest palić.
07 sierpnia 2017DorianGray pisze: (...)Tymczasem warto zainteresować się sortem, który ma jeszcze jeden sklep. Popatrzcie w sprzedawcach z plusem. Działa bardzo dobrze i nie wiem, dlaczego mało o nim słychać.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.