Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 658 / 53 / 0
subtelnydotykpiekna pisze:
09 sierpnia 2017Winny pisze:
Od stymulantów fizyczne nie występuje więc polecam bez wspomagaczy. Jeśli waliles dużo i bez rozwagi to najwyżej po minerały, witaminy etc. to jest poopisywane na forum.
Ale myślę, że nie bo nie charakteryzuje to użytkowników tej substancji.
to nie myśl na ten temat.
nie wprowadzaj dezinformacji.jak nie masz wiedzy na pewne tematy to proszę o nie odpowiadanie na moje posty.
W jaki sposób wprowadzam dezinformację?
Część, której się domyślałem (że nie walisz do oporu jak maszyna) nie była pewna, a jedynie podparta innymi przesłankami. Do tego zanim ją napisałem dodałem "jeśli".
W takim wypadku jeśli byłeś/byłaś na tyle skretyniałym osobnikiem by podpaść pod moje "jeśli" to sugeruje zastosować się do rady.

A jeśli twierdzisz, że dezinformacją jest to, ze stimy nie uzależniają fizycznie to się dokształć.

Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 378 / 10 / 0
15 sierpnia 2017Winny pisze:
subtelnydotykpiekna pisze:
09 sierpnia 2017Winny pisze:
Od stymulantów fizyczne nie występuje więc polecam bez wspomagaczy. Jeśli waliles dużo i bez rozwagi to najwyżej po minerały, witaminy etc. to jest poopisywane na forum.
Ale myślę, że nie bo nie charakteryzuje to użytkowników tej substancji.
to nie myśl na ten temat.
nie wprowadzaj dezinformacji.jak nie masz wiedzy na pewne tematy to proszę o nie odpowiadanie na moje posty.
W jaki sposób wprowadzam dezinformację?
Część, której się domyślałem (że nie walisz do oporu jak maszyna) nie była pewna, a jedynie podparta innymi przesłankami. Do tego zanim ją napisałem dodałem "jeśli".
W takim wypadku jeśli byłeś/byłaś na tyle skretyniałym osobnikiem by podpaść pod moje "jeśli" to sugeruje zastosować się do rady.

A jeśli twierdzisz, że dezinformacją jest to, ze stimy nie uzależniają fizycznie to się dokształć.
nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.
sam się dokształć i poczuj na sobie jak wygląda zejście ze stymulantów chociażby z grupy fenidatów małolacie.
pozdrawiam i żegnam.
  • 594 / 34 / 0
[mention]subtelnydotykpiekna[/mention] A ja bym bardzo chętnie poznał ten problem, bo dwa dni temu skończył mi się ostatni mój prawdziwy fenidat tego rodzaju po 3 tygodniowym zażywaniu codziennie i nic nie czuję. Nawet z mj nie czuję większego przymulenia bez fenidatu. Ba, mam jeszcze IPH ale nie ciągnie mnie do niego. Więc o co kaman ? A może inne stymulanty były jednocześnie grane, a wina spada na fenidat ?
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
A jeśli Ci powiem, że wczoraj skończyłem moje 4-f-MPH i nie mam żadnych objawów?
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 378 / 10 / 0
Miałam mix z alko i Tramalem, więc nie porównujmy ciągu na solo 4f-MPH. temat zakończmy,
Pytanko, które mnie nurtuje :
Jak myślicie to siedzi w tym batchu#2 od bezpiecznego zawodnika ?
wyczuwam od razu przy sniffie rodzinę alfy - zdecydowanie. MDPHP ? Ktoś to potwierdzi ?
  • 1077 / 125 / 3
Ten 2 batch to ja pitolę nast zamawiam skąd indziej.

Edit.

Lol u jednego vendora 4 f po... 25 zł za gram
  • 607 / 25 / 0
100mg poszedł na trzy razy, B2 i substancja jest aktywna, ale ja nie mam porównania, więc mamy problem. Najlepsze w tym czymś jest to, że tego tak niewiele potrzeba i można zachować dyskrecję nawet nie będąc w domu. Dla mnie wstępie na plus - spróbowałbym kosiora.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 594 / 34 / 0
[mention]subtelnydotykpiekna[/mention] [mention]Wincent[/mention] [mention]Grenseal[/mention] Ile raz można wam powtarzać, że to już pewne, iż jest to jakieś *PHP, które dawkuje się równie skąpo. Do tego cena jest, do kurzej nędzy, taka sama. :motz:

To zapewne 4F-PHP tak jak to SIN stwierdził na pierwszej próbce. MDPHP z tego co tu jest napisane, lepiej jest palić.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 43 / 0
Ogólnie vendor, któremu uda się wprowadzić normalny sort 4F-MPH - wygrywa u mnie. Powoli kończą mi się zapasy, a sam IPH nie specjalnie mi odpowiada. Może pozwala się ładnie skupić, ale brakuję jednak trochę noradrenaliny. Póki co robię mix IPH/4F-MPH w stosunku 5:1 (czerwone noopeptówki) i zmieniłem ROA, na per oral, szkoda już męczyć tego nochala, no i dodatkowo p.o. w stosunku do wciskania tego w nos nie męczy tak serducha.
  • 330 / 19 / 0
@fantastikum Kilka stron temu:
07 sierpnia 2017DorianGray pisze:
(...)Tymczasem warto zainteresować się sortem, który ma jeszcze jeden sklep. Popatrzcie w sprzedawcach z plusem. Działa bardzo dobrze i nie wiem, dlaczego mało o nim słychać.
Mysle ze latwo znajdziesz ;) Przy okazji przywoluje i pytam - zdanie sie nie zmienilo (odnosnie 4F-MPH)? tak sie rozgladam i troche mi szkoda kasy w bloto wrzucac a parzac tak z boku to wyglada jakby jedyne/jedno z niewielu zrodel 4F-MPH na chwike obecna.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.