Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
03 czerwca 2019Pompejszyn pisze: Panowie to mam teraz takie proste pytanie. Pisalem o mojej sytuacji po 1p, kiedy to zarzucilem jednego. Generalnie po zawodach czulem niezadowolenie. Pare dni po(wiem glupota), zarzucilem 2x 1p+ mix z cuksami. Tu juz mialem fajne loty, ale nadal mi czegos brakowalo, znowuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Generalnie za 3 tygodnie chce znowu sprobowac z 1p i zamierzam wcisnac w siebie wieksza dawke. Celuje w 300ug+. Teraz pytanie jak to zrobic, zeby mnie nie potyralo xd Moge np na poczatek 2 kartoniksy zarzucic i po okresie kolejnego albo dwa? Czy na raz wszysstko wrzucic i czekac na efekty specjalne>? Jak to wygladalo i wyglada w waszym przypadku?
przy candyflipie to nieco inna kwestia tj. wyzerowania się z serotoniny, gdzie faktycznie organizm ją regeneruje 25-30 dni, jeśli się nie mylę
natomiast sama tolerka na lizergamidy zeruje się całkowicie po 2 tygodniach, wiele razy robiłem takie odstępy bez żadnego spadku mocy
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.