A co do CBD to mieliscie kiedys normalnie slone z jointa na reku po paleniu suszu przeznaczonego do waporyzacji?
I to sporo tej slomy bylo...
Co byście polecili na silne lęki, bezsenność?
Olej czy Susz? Co jest bardziej skuteczne? Co będzie tańsze?
Od wczoraj biorę cbd w oleju 5% kropel co 6h i czuję się minimalnie spokojniejszy ale to pewnie placebo.
25 stycznia 2021RafalKoral pisze: Niby spoko mieszanka tylko po co ja mam za to płacić jak kupie sobie susz, gdzie aromat jest sam z siebie i terpeny tak samo.
Za dużo paliłem zioła z THC, i tolerancja mi narosła, więc teraz palę tylko raz na tydzień. Jest lepiej (czytaj, mocniej kopie).
Jak CBD wpływa na tolerancję THC.
Ktoś tu ma jakieś doświadczenia w tym temacie?
Czyli w piątek się skopcisz z THC, za tydzień chcesz ponownie THC.
Jak w poniedziałek i środę sobie zapalisz CBD - to marnujesz ten tydzień? nie ma na to wpływu? czy jest lepiej?
Samemu to przetestuje, ale pytam o doswiadczenia innych.
26 stycznia 2021SRTN pisze: Zatem po co olejek, skoro susz ma CBD?
Normalnie po alprze wchodze na pregabe, ale potem znowu kolejny tydzien-dwa po odstawce pregaby jestem zjebany.
Nie oczekuje cudow, licze na lekkie wyczilowanie, uspokojenie mysli i ulatwienie zasypiania.
Zastanawialem sie nad olejkiem 14% firmy 4easy. Warto?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.