A co do CBD to mieliscie kiedys normalnie slone z jointa na reku po paleniu suszu przeznaczonego do waporyzacji?
I to sporo tej slomy bylo...
Co byście polecili na silne lęki, bezsenność?
Olej czy Susz? Co jest bardziej skuteczne? Co będzie tańsze?
Od wczoraj biorę cbd w oleju 5% kropel co 6h i czuję się minimalnie spokojniejszy ale to pewnie placebo.
25 stycznia 2021RafalKoral pisze: Niby spoko mieszanka tylko po co ja mam za to płacić jak kupie sobie susz, gdzie aromat jest sam z siebie i terpeny tak samo.
Za dużo paliłem zioła z THC, i tolerancja mi narosła, więc teraz palę tylko raz na tydzień. Jest lepiej (czytaj, mocniej kopie).
Jak CBD wpływa na tolerancję THC.
Ktoś tu ma jakieś doświadczenia w tym temacie?
Czyli w piątek się skopcisz z THC, za tydzień chcesz ponownie THC.
Jak w poniedziałek i środę sobie zapalisz CBD - to marnujesz ten tydzień? nie ma na to wpływu? czy jest lepiej?
Samemu to przetestuje, ale pytam o doswiadczenia innych.
26 stycznia 2021SRTN pisze: Zatem po co olejek, skoro susz ma CBD?
Normalnie po alprze wchodze na pregabe, ale potem znowu kolejny tydzien-dwa po odstawce pregaby jestem zjebany.
Nie oczekuje cudow, licze na lekkie wyczilowanie, uspokojenie mysli i ulatwienie zasypiania.
Zastanawialem sie nad olejkiem 14% firmy 4easy. Warto?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.