A co do CBD to mieliscie kiedys normalnie slone z jointa na reku po paleniu suszu przeznaczonego do waporyzacji?
I to sporo tej slomy bylo...
Co byście polecili na silne lęki, bezsenność?
Olej czy Susz? Co jest bardziej skuteczne? Co będzie tańsze?
Od wczoraj biorę cbd w oleju 5% kropel co 6h i czuję się minimalnie spokojniejszy ale to pewnie placebo.
25 stycznia 2021RafalKoral pisze: Niby spoko mieszanka tylko po co ja mam za to płacić jak kupie sobie susz, gdzie aromat jest sam z siebie i terpeny tak samo.
Za dużo paliłem zioła z THC, i tolerancja mi narosła, więc teraz palę tylko raz na tydzień. Jest lepiej (czytaj, mocniej kopie).
Jak CBD wpływa na tolerancję THC.
Ktoś tu ma jakieś doświadczenia w tym temacie?
Czyli w piątek się skopcisz z THC, za tydzień chcesz ponownie THC.
Jak w poniedziałek i środę sobie zapalisz CBD - to marnujesz ten tydzień? nie ma na to wpływu? czy jest lepiej?
Samemu to przetestuje, ale pytam o doswiadczenia innych.
26 stycznia 2021SRTN pisze: Zatem po co olejek, skoro susz ma CBD?
Normalnie po alprze wchodze na pregabe, ale potem znowu kolejny tydzien-dwa po odstawce pregaby jestem zjebany.
Nie oczekuje cudow, licze na lekkie wyczilowanie, uspokojenie mysli i ulatwienie zasypiania.
Zastanawialem sie nad olejkiem 14% firmy 4easy. Warto?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.