Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 107 / 0
Vida jo Cie prosze :)
Po 1 wszysko co jest na rynku jest przebadane. Nikt nie wypuści trucizny.
Jeśli nawet coś nie przebadane leci to opierają sie na zaleznosciach przy podobnych substancjach.
łap badania nad 4fma zaczęli w latach 80.
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... dentifiers

Dalej.
Reszta posta odnosiła się do zwały i strucia.
Ludzie łdują w siebie co się da, po jakims czasie pacna 4fma i sie robi nieprzyjemnie.
Przerabiałem to kiedyś jak po nocce zarzuciłem.
Z reszta poczekałem do weekendu i było całkiem inaczej.

Dorzutki działają i nie potęgują zwały. no chyba, że wpakujesz w siebie 1-2 gramy.
Ps kiedy zrozumiecie, że przy substancjach typu 4fma zwała nie jest winą substancji tzn jej ilosci.
Zacznijcie jesc normalnie pic na bombie.
Nie róbcie maratonów.
I nie bedzie zwały (no chyba, że jak wyżej napisałem przekroczysz dawkowanie czterokrotnie)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Vida »
W sumie to masz racje nie bede się kłócił i nie wiem co on wpierdalał wcześniej,ja wolałem odczeka.Po jakiejś dorzutce efektów nie będzie bo przy bombce to działa na ser głównie a wiadomo jak z tym sprawa wygląda.Wartości nie znam
Dzięki za artykuł :)
Ps Widzisz Ty mi to wyjaśniłeś w ludzki sposób i przyjąłem to do wiadomości.Cofam swoją wypowiedź o dorzutkach
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1674 / 107 / 0
Łap sznur
https://www.researchgate.net/publicatio ... cathinones

masz wszystko co najlepsze rozbite na czynniki pierwsze.
Receptoy, powinowactwa.

a tu na 1 stronie opis jak to interpretowac.
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bom ... 24-40.html
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 535 / 0
Jakie oevy mam to masakra, siedzę w pokoju przed kompem i wyglądam na inny pokój , który przedziela przedpokój, i z tego samego miejsca leci w moją stronę czarny prostokąt, widać już z daleka że jest taki poharatany, oczywiście cały czas muszę być skupiony(nawet nie mogę mrugnąć) bo efekt automatycznie znika. Udało mi się kilka razy utrzymać do siebie ten lecący swoim tempem przedmiot, i tuż przed moją głową rozpada się na małe miliony cząsteczek, czasem tworzy się 'plexus'.

Bardzo ciekawe.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1674 / 107 / 0
to lepsze niż u mnie klamka.
Na chlorowym ciagu(praca na rano 4 godz snu) w piatek zarzuciłem 3cmc.
Noc w plecy i zaczeły sie powidoki...
Najzabawniejszy to był jak klamka z drzwi zmieniła sie w ptaszka i uciekła...
  • 1342 / 48 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: scat »
polymerases pisze:
Jakie oevy mam to masakra[...]
Któregoś razu też miałem oevy tego typu po srogich, powtarzanych dawkach 4-fma! Z tym, że u mnie te skomplikowane geometryczne kształty były zajebiście wielokolorowe, wyrastały z podłoża i miałem nad nimi kontrolę. Utrzymywało się to kilka godzin z tego co pamiętam. To było NIESAMOWITE.

:heart:
SESH
  • 3406 / 535 / 0
Wczoraj jeszcze coś miałem, położyłem się na łóżko aby móc zasnąć, zamykam oczy - po chwili otwieram i dosłownie obok mnie na łóżku(w sumie się unosił), pojawił się nie wiem czy to był duch ale miał taka biała szatę, latał nade mną i cały czas próbował dotykać mnie swoimi rękoma, no kurwa nie wierzyłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 100 / 11 / 0
To chyba jedynie obecnie nie zbanowana substancja, która jest podobna do 4mmc , zbliżonym profilem działania :D Zakochałem się od nowa w tym gównie :D Że ja tego wcześniej nie chciałem próbować. Faktycznie, jak trochę przerobiłem to potem już nie wypierdalało tak organizmu na zwale mimo dorzutek, które działają, ale to bez sensu bo jest ochota lecieć do końca wora, mimo to, kolejna coraz słabiej działa. Po nocce z tym dałem rade iść do roboty i nie jąkałem się jak po ostatnich ketonach co jest dużym plusem :D Do tego wibrujące klamki w drzwiach i czyjaś obecność na łóżkiem :D Polecam.
  • 365 / 12 / 0
A ja się trochę na 4-FMA przejechałem, pierwsze 3-4 razy na niższych dawkach spoko - czuć serotoninke a potem dopaminę ale i tak 4-FMA nie ma dla mnie podjazdu do 2-FA/3-FA. Testy z większymi dawkami to porażka - co z tego że przez pierwsze kilka godzin jest miło i pluszowo jak potem zwała i bezsennosć 30h+ :/ Na imprezę się to nie nadaje bo po paru godzinach muzyka mnie zwyczajnie wkruwia jak minie ten serotnoniowy rush.

Kupiłem tego strasznie dużo i nie mam teraz co z tym zrobić bo jeść tego nie mam ochoty za bardzo już :/ tak wiec zastanawiam się czy nie [wycięto moralnie dyskusyjną treść]
Ostatnio zmieniony 24 września 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: j/w
GG 51489250 %-D
  • 761 / 13 / 0
Do kiedy jest to legalne? Wiadomo coś o delegalizacji?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.