Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Po 1 wszysko co jest na rynku jest przebadane. Nikt nie wypuści trucizny.
Jeśli nawet coś nie przebadane leci to opierają sie na zaleznosciach przy podobnych substancjach.
łap badania nad 4fma zaczęli w latach 80.
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... dentifiers
Dalej.
Reszta posta odnosiła się do zwały i strucia.
Ludzie łdują w siebie co się da, po jakims czasie pacna 4fma i sie robi nieprzyjemnie.
Przerabiałem to kiedyś jak po nocce zarzuciłem.
Z reszta poczekałem do weekendu i było całkiem inaczej.
Dorzutki działają i nie potęgują zwały. no chyba, że wpakujesz w siebie 1-2 gramy.
Ps kiedy zrozumiecie, że przy substancjach typu 4fma zwała nie jest winą substancji tzn jej ilosci.
Zacznijcie jesc normalnie pic na bombie.
Nie róbcie maratonów.
I nie bedzie zwały (no chyba, że jak wyżej napisałem przekroczysz dawkowanie czterokrotnie)
Dzięki za artykuł :)
Ps Widzisz Ty mi to wyjaśniłeś w ludzki sposób i przyjąłem to do wiadomości.Cofam swoją wypowiedź o dorzutkach
:yay:
https://www.researchgate.net/publicatio ... cathinones
masz wszystko co najlepsze rozbite na czynniki pierwsze.
Receptoy, powinowactwa.
a tu na 1 stronie opis jak to interpretowac.
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bom ... 24-40.html
Bardzo ciekawe.
Na chlorowym ciagu(praca na rano 4 godz snu) w piatek zarzuciłem 3cmc.
Noc w plecy i zaczeły sie powidoki...
Najzabawniejszy to był jak klamka z drzwi zmieniła sie w ptaszka i uciekła...
polymerases pisze:Jakie oevy mam to masakra[...]
Kupiłem tego strasznie dużo i nie mam teraz co z tym zrobić bo jeść tego nie mam ochoty za bardzo już :/ tak wiec zastanawiam się czy nie [wycięto moralnie dyskusyjną treść]
Powód: j/w
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.