Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Po 1 wszysko co jest na rynku jest przebadane. Nikt nie wypuści trucizny.
Jeśli nawet coś nie przebadane leci to opierają sie na zaleznosciach przy podobnych substancjach.
łap badania nad 4fma zaczęli w latach 80.
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... dentifiers
Dalej.
Reszta posta odnosiła się do zwały i strucia.
Ludzie łdują w siebie co się da, po jakims czasie pacna 4fma i sie robi nieprzyjemnie.
Przerabiałem to kiedyś jak po nocce zarzuciłem.
Z reszta poczekałem do weekendu i było całkiem inaczej.
Dorzutki działają i nie potęgują zwały. no chyba, że wpakujesz w siebie 1-2 gramy.
Ps kiedy zrozumiecie, że przy substancjach typu 4fma zwała nie jest winą substancji tzn jej ilosci.
Zacznijcie jesc normalnie pic na bombie.
Nie róbcie maratonów.
I nie bedzie zwały (no chyba, że jak wyżej napisałem przekroczysz dawkowanie czterokrotnie)
Dzięki za artykuł :)
Ps Widzisz Ty mi to wyjaśniłeś w ludzki sposób i przyjąłem to do wiadomości.Cofam swoją wypowiedź o dorzutkach
:yay:
https://www.researchgate.net/publicatio ... cathinones
masz wszystko co najlepsze rozbite na czynniki pierwsze.
Receptoy, powinowactwa.
a tu na 1 stronie opis jak to interpretowac.
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bom ... 24-40.html
Bardzo ciekawe.
Na chlorowym ciagu(praca na rano 4 godz snu) w piatek zarzuciłem 3cmc.
Noc w plecy i zaczeły sie powidoki...
Najzabawniejszy to był jak klamka z drzwi zmieniła sie w ptaszka i uciekła...
polymerases pisze:Jakie oevy mam to masakra[...]
Kupiłem tego strasznie dużo i nie mam teraz co z tym zrobić bo jeść tego nie mam ochoty za bardzo już :/ tak wiec zastanawiam się czy nie [wycięto moralnie dyskusyjną treść]
Powód: j/w
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.