Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Po 1 wszysko co jest na rynku jest przebadane. Nikt nie wypuści trucizny.
Jeśli nawet coś nie przebadane leci to opierają sie na zaleznosciach przy podobnych substancjach.
łap badania nad 4fma zaczęli w latach 80.
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... dentifiers
Dalej.
Reszta posta odnosiła się do zwały i strucia.
Ludzie łdują w siebie co się da, po jakims czasie pacna 4fma i sie robi nieprzyjemnie.
Przerabiałem to kiedyś jak po nocce zarzuciłem.
Z reszta poczekałem do weekendu i było całkiem inaczej.
Dorzutki działają i nie potęgują zwały. no chyba, że wpakujesz w siebie 1-2 gramy.
Ps kiedy zrozumiecie, że przy substancjach typu 4fma zwała nie jest winą substancji tzn jej ilosci.
Zacznijcie jesc normalnie pic na bombie.
Nie róbcie maratonów.
I nie bedzie zwały (no chyba, że jak wyżej napisałem przekroczysz dawkowanie czterokrotnie)
Dzięki za artykuł :)
Ps Widzisz Ty mi to wyjaśniłeś w ludzki sposób i przyjąłem to do wiadomości.Cofam swoją wypowiedź o dorzutkach
:yay:
https://www.researchgate.net/publicatio ... cathinones
masz wszystko co najlepsze rozbite na czynniki pierwsze.
Receptoy, powinowactwa.
a tu na 1 stronie opis jak to interpretowac.
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bom ... 24-40.html
Bardzo ciekawe.
Na chlorowym ciagu(praca na rano 4 godz snu) w piatek zarzuciłem 3cmc.
Noc w plecy i zaczeły sie powidoki...
Najzabawniejszy to był jak klamka z drzwi zmieniła sie w ptaszka i uciekła...
polymerases pisze:Jakie oevy mam to masakra[...]
Kupiłem tego strasznie dużo i nie mam teraz co z tym zrobić bo jeść tego nie mam ochoty za bardzo już :/ tak wiec zastanawiam się czy nie [wycięto moralnie dyskusyjną treść]
Powód: j/w
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.