Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 188 / 37 / 0
Ja po 50 mg diazepamu czuję, że żyje hehe. Zazwyczaj zaczynam od 30 mg ale po chwili pytam siebie "na chuj się rozdrabniac ?" i dokładam kolejne 20 miligram. Za działaniem klona solo nie przepadam, wiec uraczę sie nim raczej tylko w ramach łagodzenia kaca/zjazdu, albo zarzucę sobie 4 mg do wieczornego piwa.
  • 607 / 25 / 0
Ja dziś bardziej ucztowałem (rekreacyjnie) bo staram się stosować benzo nie codziennie i jak najmniejsze ilości, aby działały w tle - terapeutycznie, ale dziś było inaczej. Jakiś czas temu dorzuciłem 15mg diazepamu do wcześniej zarzuconego na dwa razy po 1,5mg alprazolamu w godzinach popołudniowych (po 14 i po 17). Diazepam zwieńczył ten całkiem udany dzień, doceniam Relanium za te uspokajające działanie... ach..

Dobrej nocy wszystkim. :-)
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 270 / 13 / 0
Czy jest dostępna w aptekach wersja diazepamu w wersji 10mg?
  • 225 / 10 / 0
nie
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
tylko ampułki które możesz zwinąć ze szpitala.
i wlewki doodbytnicze relsed 10mg
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
Paczkowane (apteczne) są 2mg i 5mg.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 8103 / 906 / 0
W hiszpanii jest Valium 10 mg tabletka.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2115 / 625 / 0
W Polsce tylko w postaci roztworów do iniekcji (roztwór do wstrzykiwań; 5 mg/ml (10 mg/2 ml); 5 lub 50 amp. 2 ml), zawiesiny doustnej 0,4 mg/ml (2 mg/5 ml) w setce i są jeszcze gęste doodbytnicze Relsedy, (5 lub 10 mg/2,5 ml).

Roche produkuje Valium 10tki, ale u nas tych niebieskich ślicznotek z apteki nie weźmiesz.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 270 / 13 / 0
Tak myślałem... na szczęście mam dostęp do tych niebieskich dyszek :)
  • 12435 / 2419 / 0
Wziąłem jakiś czas temu 5 mg, żeby uspokoić się po smutnej informacji. Po ok 2 letniej przerwie od benzo zadziałało niemal, jak za pierwszym razem. Cholernie przyjemny środek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.