Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1709 / 11 / 0
czy nieprawidlowa i.v moze doprowadzic do czegos w rodzaju paralizu reki?
  • 1874 / 96 / 127
up, owszem uszkodzenie nerwu
wolna molekula
#mops
  • 39 / 1 / 0
jatak zrobiłdem chyba i uszkodziłem nerw lewej reki i jest nie sprawna od połtoraroku pomio zabiegu ciesni nadgarstka a w kabel ktory był przez cała reke nie ma po nim śladu i została prawa
  • 295 / 3 / 0
100mg 3mmc/1ml soli fizjologicznej to bardzo głupie stężenie, co nie? jebłem tak 3 ml w dwóch porcjach, to jakie to musi być żrące dotarło do mnie już po, jakieś poważne konsekwencje? Przy podawaniu nie piekło nic, a nic.
ohohosialalala
  • 1709 / 11 / 0
No i co dalej? Mam to tak zostawic bo sie nie poprawi? Troche nieciekawa perspektywa w moim wieku.
  • 1874 / 96 / 127
up, zapierdalaj do lekarza przez forum Ci nie pomoze nikt.
wolna molekula
#mops
  • 680 / 43 / 0
herrfuhrer pisze:
100mg 3mmc/1ml soli fizjologicznej to bardzo głupie stężenie, co nie? jebłem tak 3 ml w dwóch porcjach, to jakie to musi być żrące dotarło do mnie już po, jakieś poważne konsekwencje? Przy podawaniu nie piekło nic, a nic.
Gdyby mialo cos sie dziac to szybko od podania bys o tym wiedzial :)
Ja tez w takim stezeniu podawalam i nic mi sie nie stalo. Co nie znaczy ze to rozsadne, oczywiscie. Ale czego czlowiek czasem nie zrobi dla poteznego wjazdu. :roll:
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 62 / 3 / 0
znam laskę która nie miała w czym rozpuścić 3mmc więc do pustej strzykawki z prochem nabierała własnej krwi, wciskała, znowu nabierała, wciskała tłok, aż wszystko się rozpuściło
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 295 / 3 / 0
Do strzykawki z roztworem dostała mi się krew, niewiele co prawda ale jest, nie ma żadnych skrzepów czy coś kolor tylko zmienił się na pomarańcz, mogę to pizgać?
ohohosialalala
  • 6 / / 0
Jasne, to tylko Twoja krew w roztworze. Skrzepy robią się dopiero wtedy jak pompa z krwią będzie leżeć zbyt długo.
Uwaga! Użytkownik cziler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...