17 listopada 2023Czoug pisze: Sensowniejszym punktem widzenia jest za dużo nawożenia podczas uprawy i wtedy jest piękne zmutowane zioło jak po sterydach, wręcz idealne na handel.
Jeśli chodzi o działanie to jak dla mnie było bardzo mocne, ale nie dość że dzięki okazjonalnemu paleniu utrzymuje niską tolerkę to to był mój pierwszy kontakt z wiadrem, więc nic dziwnego że było mega mocne dla mnie. Za to koleżanka była wtedy w okresie życia gdy bardzo dużo paliła i po kilku wiadrach tego samego zioła które mnie położyło w łóżku do następnego dnia nie było u niej aż tak mocnych efektów.
Myślałem, że faszerowanie konopi nawozami kończy się w najlepszym przypadku popaleniem, a nie mutacjami, że ze średniej pestki wyrasta kali łid. Ja swoim pannom ostatnie 3 tygodnie tylko wodę podaję więc w sumie nie wiem, co zmienia karmienie do końca. Na pewno nie poprawia smaku, choć w sumie na to też są nawozy...
Pamiętam jeden z moich pierwszych kontaktów w UK, ziomek mnie wkręcił i zaprowadził do takiego starego grubego hipisa (jakaś koszula hawajska, dredy no gość galanty ogólnie) to jak sie pukało do niego i wchodziło to często prosto z wora dawał normalnie małą garść topków. Nawet spoko bo często trafiało sie więcej ale zawsze na tej hacjendzie przewijało sie multum twarzy i co rusz to ktoś inny otwierał, wtedy smackhedy przejarane crackiem często szponcili torby.
Muszę sie przejść kiedyś na ten traphouse zobaczyć czy żyje jeszcze, akurat potrzebne mi odpady konopne a często jak w pośpiechu plantatorzy robią ścinkę to te wszystkie łodygi i badyle pchają za półdarmo albo wyrzucają do parków bądź nawet na bezczela do kubłów na śmieci.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
A prawda jest taka że najlepsze susze,które paliłem, to nie apteczne, czyli nie hodowane na przemysłowa skalę, a od rolnika / pasjonata.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.