Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
u rolników później wschodzą jednak, tak z końcówką czerwca gdzieś
40-50cm to faktycznie mikrusy. poprzedzielałeś je? miały dostęp do światła?
Oczywiście przygoda na tym się nie kończy - mam jeszcze przecież rośliny ze specjalnie sprowadzanych nasion. Śmierdzą. Śmierdzą bo kot nasrał w te maki, ale same makówki też śmierdzą. Nawet kwiaty. To co wysiane z Bakallandu pachniało ładnie, arbuzowo. A te kwiaty wącham i żadnej przyjemnej nuty wywąchać nie mogę.
A tak w ogóle fajnie by było zobaczyć osiągnięcia innych ogrodników.
Poza tym u nas w Licheniu pogoda dopisuje, zara wyciągam silnik zaburtowy firmy Johnson, amerykański i hyc na wodę.
Maki ładne. Tak wysokich jeszcze nie widziałem.
i tak calkiem spoko wyszly
ale ten swiety tomasz co zrobil, naprawde perfekt. takie olbrzymy
PS. A kwiaty białe z fioletowym punktem
Wow jestem na prawdę pod wrażeniem powyższych plonów, widać że warto znaleźć miejscówkę i się w to bawić niż liczyć na przełom w temacie PST :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.