Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
u rolników później wschodzą jednak, tak z końcówką czerwca gdzieś
40-50cm to faktycznie mikrusy. poprzedzielałeś je? miały dostęp do światła?
Oczywiście przygoda na tym się nie kończy - mam jeszcze przecież rośliny ze specjalnie sprowadzanych nasion. Śmierdzą. Śmierdzą bo kot nasrał w te maki, ale same makówki też śmierdzą. Nawet kwiaty. To co wysiane z Bakallandu pachniało ładnie, arbuzowo. A te kwiaty wącham i żadnej przyjemnej nuty wywąchać nie mogę.
A tak w ogóle fajnie by było zobaczyć osiągnięcia innych ogrodników.
Poza tym u nas w Licheniu pogoda dopisuje, zara wyciągam silnik zaburtowy firmy Johnson, amerykański i hyc na wodę.
Maki ładne. Tak wysokich jeszcze nie widziałem.
i tak calkiem spoko wyszly
ale ten swiety tomasz co zrobil, naprawde perfekt. takie olbrzymy
PS. A kwiaty białe z fioletowym punktem
Wow jestem na prawdę pod wrażeniem powyższych plonów, widać że warto znaleźć miejscówkę i się w to bawić niż liczyć na przełom w temacie PST :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.