Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
05 sierpnia 2017Anon2 pisze:
Wciągane działa słabo, myślę że ma niską przyswajalność. Pierwszego dnia przyjąłem 160mg, drugiego 200mg. Te ilości były przyjmowane na trzy dziamby rozciągnięte w czasie około godziny, nie na raz w pojedynczej.
Jakby z ketaminy wyjąć poprawę samopoczucia i wyjebkę w inny wymiar to by działała właśnie tak jak to w takich ilościach. Działanie przy wciąganiu wyraźnie słabsze względem wciąganej ketaminy.
czekam Anon2 jak stestujesz podjęzykowo :D daj znać co i jak ja w przyszłym tygodniu planuję coś testować :D
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 398 / 24 / 0
Było pisane, że to się wali w dupala.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
było też mówione, że działanie oral dużo bardziej efektywne niż sniff :) ja odpuszczam sobie p.r :) więc jeśli klasyczny oral działa ok to pod językowo tym bardziej w porządku ;) nie będę na imprezie łaził do toalety i strzykawki sobie wkładał lol
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 283 / 33 / 0
[mention]eiffel65[/mention]
W najbliższej przyszłości raczej nie mam zamiaru testować podjęzykowo, resztę tego co miałem oddałem kumplowi. Teraz mam zamiar kupić 2'-OXO-PCM (deschloroketaminę) i sprawdzić jak to działa.
Myślę, że 2-FDCK działałoby dobrze po podaniu IM, ale bałem się tego tak zapodać bo niezbyt ufam vendorowi od którego to kupiłem. Wszczykiwać sobie w mięsień jakąś substancję to trzeba mieć zaufanie co do jakości, bo faza potrwa kilka godzin maks a ewentualne problemy zdrowotne plus wykluczenie ze sportów z pewnością tygodnie lub miesiące.
dawniej Anon
  • 398 / 24 / 0
W dupala (per rectum) działa podobnie jak IM.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
IM nie testowałem, ale co do PR @ggyo ma rację. Przerobiłem PR ponad 1 g (nie na raz oczywiście, leciałem w ponad tygodniowym ciągu: dawki każdorazowo w przedziale 100 - 125 mg) i nie myślę więcej nad sniffowaniem, marnacja materiału. Wchodzi porównywalnie szybko, trzyma dłużej, większa przyswajalność - czego chcieć więcej?

Nie bójcie się, trochę plastiku w dupie from time to time nie zrobi z Was homo %-D Nie wypali też Wam dodatkowej dziury, nic a nic nie żre i nie piecze.

Aha. Jak ktoś ma jeszcze w apteczce "4"-Meo (ostatni leśny sort, czyli - jak już wszyscy wiemy - 3-MeO-PCP) to polecam miks jednego i drugiego. Tylko bez przeginki z 3-Meo, bo przyćmi działaniem fluoroketę. Mój standardowy stack to 10-15 mg Meo, a po godzince 100-125 mg 2-FK, ROA oczywiście PR. To jest tak boski miks, że brak słów, istny wypierdalator w inne wymiary.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 999 / 131 / 0
PR nie wchodzi podobnie tylko zupełnie tak samo jak im przy większości substancji.
  • 607 / 25 / 0
Ja pozostaje przy sniffaniu - będziemy testować z moją kobietą. Tzn. ja już testowałem (opisane wyżej) dlatego będziemy delikatnie jechać tym razem. Wreszcie będzie ktoś odpowiedni do opieki.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 450 / 26 / 1
Nie zauważyłem dużej różnicy między sniffem a I.M. Choć faktycznie część materiału marnowała się na obrzeżach nosa.

Przekroczyłem też z tym pewną barierę i załadowałem małą dawkę I.V. (pierwszy raz w życiu i poszło bez problemów, nie wiem więc skąd taaaaki duży wątek o iniekcjach...) Wchodzi tak szybko i mocno, że można nie zdążyć dojść do łóżka, ale schodzi równie prędko, więc raczej szkoda żył i zachodu.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 24 / 4 / 0
06 sierpnia 2017eiffel65 pisze:
było też mówione, że działanie oral dużo bardziej efektywne niż sniff :) ja odpuszczam sobie p.r :) więc jeśli klasyczny oral działa ok to pod językowo tym bardziej w porządku ;) nie będę na imprezie łaził do toalety i strzykawki sobie wkładał lol

Nie wiem jak można marnować potencjał dysocjantow na he he imprezce :nuts:
Chyba po to, zeby ludzi straszyć zombie walkiem
Uwaga! Użytkownik vvcadavera nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata