Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
05 sierpnia 2017Anon2 pisze: Wciągane działa słabo, myślę że ma niską przyswajalność. Pierwszego dnia przyjąłem 160mg, drugiego 200mg. Te ilości były przyjmowane na trzy dziamby rozciągnięte w czasie około godziny, nie na raz w pojedynczej.
Jakby z ketaminy wyjąć poprawę samopoczucia i wyjebkę w inny wymiar to by działała właśnie tak jak to w takich ilościach. Działanie przy wciąganiu wyraźnie słabsze względem wciąganej ketaminy.
W najbliższej przyszłości raczej nie mam zamiaru testować podjęzykowo, resztę tego co miałem oddałem kumplowi. Teraz mam zamiar kupić 2'-OXO-PCM (deschloroketaminę) i sprawdzić jak to działa.
Myślę, że 2-FDCK działałoby dobrze po podaniu IM, ale bałem się tego tak zapodać bo niezbyt ufam vendorowi od którego to kupiłem. Wszczykiwać sobie w mięsień jakąś substancję to trzeba mieć zaufanie co do jakości, bo faza potrwa kilka godzin maks a ewentualne problemy zdrowotne plus wykluczenie ze sportów z pewnością tygodnie lub miesiące.
Nie bójcie się, trochę plastiku w dupie from time to time nie zrobi z Was homo
Aha. Jak ktoś ma jeszcze w apteczce "4"-Meo (ostatni leśny sort, czyli - jak już wszyscy wiemy - 3-MeO-PCP) to polecam miks jednego i drugiego. Tylko bez przeginki z 3-Meo, bo przyćmi działaniem fluoroketę. Mój standardowy stack to 10-15 mg Meo, a po godzince 100-125 mg 2-FK, ROA oczywiście PR. To jest tak boski miks, że brak słów, istny wypierdalator w inne wymiary.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Przekroczyłem też z tym pewną barierę i załadowałem małą dawkę I.V. (pierwszy raz w życiu i poszło bez problemów, nie wiem więc skąd taaaaki duży wątek o iniekcjach...) Wchodzi tak szybko i mocno, że można nie zdążyć dojść do łóżka, ale schodzi równie prędko, więc raczej szkoda żył i zachodu.
06 sierpnia 2017eiffel65 pisze: było też mówione, że działanie oral dużo bardziej efektywne niż sniff :) ja odpuszczam sobie p.r :) więc jeśli klasyczny oral działa ok to pod językowo tym bardziej w porządku ;) nie będę na imprezie łaził do toalety i strzykawki sobie wkładał lol
Nie wiem jak można marnować potencjał dysocjantow na he he imprezce :nuts:
Chyba po to, zeby ludzi straszyć zombie walkiem
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.