Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Jak bede mial z 10g, to byc moze sprecyzuje.
  • 187 / 1 / 0
200mg na oral bedzie good czy za malo?
  • 184 / 1 / 0
Oral podobno mega chujowo działa, tj. same negatywne efekty, 150 sniff bez tolerki to już jest mega mocno
  • 32 / / 0
VanC pisze:
20 minut temu poszła pierwsza kreska tego specyfiku(mierzona na oko), ostatnio snifowałem coś pół roku temu ,sniff nieprzyjemny ale da się przeżyć
Bardzo nieprzyjemny? Zastanawiam sie czy to zakupić ale jak ma być tak ciężko to wolałbym coś mniej drażniącego.
  • 2 / / 0
150 w klame wcale nie jest tak mocno, lepiej jebnąć ze 200 i później ze 300 :D
Bo dorzutki na mnie chujowo dzialaja, nie wiem jak na was
Spoiler:
  • 4 / / 0
Rzadko się odzywam, bo nie lubię się powtarzać. Więc od razu trip raport i opinia. Dostałem pake po gramie 3mmc, 3 cmc i próbke etylofenidat. etylofenidat, mnie zraził kiedyś, bo sniff jak bym walił benzynę. 3 cmc podobnie, smak benzynowy, tylko nadaje sie na bombki. Przejdźmy jednak do rzeczy. 3mmc pluszowa euforia, peak dość długi, brak checi dociągnięcia w porównaniu do mefedronu. 3 cmc, nie widze zastosowania dla tej substancji. Klepie owszem, jednak nie wiem w który klaster to włożyć. etylofenidat i 3 cmc, jedna grupa, jak dla mnie, grupa porażki. Wielki wypierdol po tych substancjach mimo to łągodnieszy niż brat antek. Według subiektywnej opinii, 3 mmc ma potencjał. Reszta to nie udane podróby. Prośba na koniec, na priva niech ktoś poleci jakieś substancje do testów, z opisem prawdopodobnych zdarzeń. Oczywiście tylko osoby na które to zadziałały te substancje, tak jak na mojego szczura w laboratorium. \
ps.
Nie robie miksów
  • 190 / 2 / 0
Jestem po kilku próbach i nie jest najgorzej, aczkolwiek raczej nie kupiłbym tego. 3-CMC działa dość lajtowo, nawet przy większych dawkach. Działanie głównie dopaminowe, euforii nie stwierdziłem (oczywiście jest podniesiony nastrój). Myślę, że zmixowanie z czymś euforycznym mogłoby dać fajny efekt, ale niestety nie miałem nic takiego pod ręką. Jest ochota na kontakt z ludźmi, bardzo fajnie się rozmawia. Pierwszy sniff trochę boli, ale szybko przechodzi. Za to spływ jest najgorszy, trzeba przepić naprawdę dużą ilością płynów. Co ciekawe nie ma praktycznie wcale ciśnienia na dorzutkę. Działanie zamyka się w około godzince.

Także jeśli dostaniecie to można śmiało próbować, ale kupować nie warto, są lepsze możliwości wydania kasy :-)
  • 11 / 4 / 0
Jak to działa na libido i czy nie obkurcza wacka ? Oczywiście pytanie nie do tych którym sterczy cokolwiek by nie brali ;).
  • 157 / 7 / 0
Dobra ketoniaki odnoszę wrażenie, że większość badań odbyło się na pudrze.
Big crystal ma jutro dojść. Ktoś, coś?
  • 11 / 4 / 0
Miał ktoś po tym halucynacje ? Jechałem o 24 godzin na etylofenidacie 20 mg co ok. 2 h. Było ok oprócz już totalnego wykurwienia i spięcia mięśni. potem około 15 chciałem przejść na coś mniej spidującego 3-CMC oraz diclazepam aby usnąć do 22.
3-CMC poszło raz za razem 30 + 50 mg w nos. Weszło mi to z resztkami etylo na ciśnienie mocne więc zapodałem 1 g diclazepamu. Euforii za specjalnej nie było za to zaczęła się typowo mefedronowa perwersyjna faza+ z miękkim wackiem i wyuzdanymi pomysłami. po 2 h dorzuciłem 80 gram 3cmc i perwesje osiągnęły szczyt ale dalej bez euforii. Ciśnienie dalej wysokie więc drugi diclazepan poszedł, Wtedy zaczęły się pojawiać przebiegające po domu postacie, wydawało mi się że moja panna wcześniej wróciła i tupała obcasami po domu, nikogo jednak nie było. około 23 dorzuciłem jeszcze 80 g 3cmc a potem na uspokojenie kolejne diclo. Już byłem znużony więc usnąłem po 40 minutach ale obudzono mnie około 4 i nie mogłem już usnąć więc znowu jedno diclo + 100g 3cmc i dalej nie śpię a wszystkie przedmioty w domu przybierają żywe realne kształty i są wszędzie. Wiem że to chalucynacje więc ignoruje je chciaż pary razy coś chciałem zdemaskować ukrywającego się na balkonie :P Czy to efekt 3-CMC czy diclazepanu czy może połączenia ? Wykluczam etylo bo nigdy nie miałem na nim takich sajdów. Kurwa ! znowu ktoś chodzi po balkonia a mieszkam na 15 piętrze ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.