VanC pisze:20 minut temu poszła pierwsza kreska tego specyfiku(mierzona na oko), ostatnio snifowałem coś pół roku temu ,sniff nieprzyjemny ale da się przeżyć
Bo dorzutki na mnie chujowo dzialaja, nie wiem jak na was
ps.
Nie robie miksów
Także jeśli dostaniecie to można śmiało próbować, ale kupować nie warto, są lepsze możliwości wydania kasy :-)
Big crystal ma jutro dojść. Ktoś, coś?
3-CMC poszło raz za razem 30 + 50 mg w nos. Weszło mi to z resztkami etylo na ciśnienie mocne więc zapodałem 1 g diclazepamu. Euforii za specjalnej nie było za to zaczęła się typowo mefedronowa perwersyjna faza+ z miękkim wackiem i wyuzdanymi pomysłami. po 2 h dorzuciłem 80 gram 3cmc i perwesje osiągnęły szczyt ale dalej bez euforii. Ciśnienie dalej wysokie więc drugi diclazepan poszedł, Wtedy zaczęły się pojawiać przebiegające po domu postacie, wydawało mi się że moja panna wcześniej wróciła i tupała obcasami po domu, nikogo jednak nie było. około 23 dorzuciłem jeszcze 80 g 3cmc a potem na uspokojenie kolejne diclo. Już byłem znużony więc usnąłem po 40 minutach ale obudzono mnie około 4 i nie mogłem już usnąć więc znowu jedno diclo + 100g 3cmc i dalej nie śpię a wszystkie przedmioty w domu przybierają żywe realne kształty i są wszędzie. Wiem że to chalucynacje więc ignoruje je chciaż pary razy coś chciałem zdemaskować ukrywającego się na balkonie :P Czy to efekt 3-CMC czy diclazepanu czy może połączenia ? Wykluczam etylo bo nigdy nie miałem na nim takich sajdów. Kurwa ! znowu ktoś chodzi po balkonia a mieszkam na 15 piętrze ?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.