Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
-Przesadziłam z DXM. Biegałam po schodach z góry na dół próbując zgasić światło (dwa włączniki,na górze i dole,wiecie o co chodzi)
przez ponad pół godziny podczas sylwestra z rodziną. Gadałam coś do siebie w międzyczasie ale olali sprawę :D
-Również po deksie poszłam na długi spacer,w rękawach kurtki miałam pochowane perfumy(dunno why) i kieszenie jabłek.Oczywiście robowalking,przeszłam w czasie 40min 1km a skończyło się wymiotowaniem pod szkołą.
-Skakałam przez kanał naprawczy w garazu w 7cm obcasie w tę i z powrotem w kompletnej ciemnosci a po obu jego stronach nie bylo miejsca na wyladowanie.Plus bylo jakies -18 na zewnatrz.Szczescie,ze sie nic nie stalo.
  • 86 / 1 / 0
- Zaglądanie ludziom w oczy, żeby się przekonać po ew. reakcji, czy mam rozszerzone źrenice :D.
- Pierwsze (i ostatnie) palenie AKB48 "na oko - tyle ile się złapie", w dodatku z wiadra, więc wszystko na raz. Mało brakło, a miałbym tym czynem zagwarantowany swój wkład w rozwój nauki, mianowicie ludzkość byłaby krok bliżej ustalenia LD50 tego cholerstwa.
- Olewanie s&s na psychodelikach (szczególnie negatywnie mnie zaskoczyło 6-APB, z pozoru takie to to milusie i łagodne, a tu...)
To tyle jeśli chodzi o przykłady "czego NIE robić" z mojej strony.
  • 319 / 8 / 0
Na jeszcze trwającym z małą siłą tripie z 30mg 4-HO-MET, dorzutka 100mg MXE. Po prostu za grubo, chociaż przez chwilę było całkiem przyjemnie %-D
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 497 / 12 / 0
Popatrzenie na swoje odbicie w lustrze gdy byłem na dexie.
Nigdy więcej ani tego, ani tego gówna.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 121 / 8 / 0
5 czy 6 raz benzo w zyciu. 2 czy 2,5 mg etizolamu, do tego 200ml wodki, przed wigilia z rodzina xD, myslalem ze zjem i polece na pasterke z ziomkami a tu chuj siedzialem chyba do 22 ale sie udalo w koncu %-D wczesniej siedzialem na kompie i gralem w gierki to mialem z tym zwiazane fraktale wszedzie jak poszedlem do ziomkow bo zarzucilem 25i tak na wyjscie, oj grubo w chuj bylo (to jak juz zeszlo benzo). xD

potem juz tylko kilka piwek i mj i wszedzie fraktale, nie wiedzenie kim jestem, gdzie sie znajduje i kim sa moi koledzy momentami xD wrocilem do domu 3 - 4 wczesniej znowu raczac sie benzo i mj w zaparkowanym samochodzie z 2 ziomkami.

aha kolega ktory nie mial prawka namawial mnie zebym dal mu odpalic auto i pojechac do sklepu po wiecej alko, oddalonego o 200m moze xD, mowi ze nie chce mu sie za cholere isc, on nic nie cpal poza alko i mj a ja na peaku tego nboma wzialem kluczyki i wyjebalem w krzaki kolo auta %-D kolega jak mowilem przyklejony do siedzenia to nie chcialo mu sie szukac, ja znalazlem nad ranem bez problemu %-D
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 3854 / 316 / 0
kuchwale pisze:
Popatrzenie na swoje odbicie w lustrze gdy byłem na dexie.
Nigdy więcej ani tego, ani tego gówna.
Przestraszyłeś się, że będziesz pierwszą osobą z nabytym autyzmem ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Najgorszym pomysłem było picie dużej ilości czystej vódki, a jak się skończyła to postanowiliśmy wypić whiskey (0,7) bez żadnego lodu, ani coli. Urwany film %-D
  • 1262 / 17 / 0
Yy mam aftę więc psiknąłem sobie w usta płynem od pleśni do łazienki strasznie piecze to chyba był najgorszy pomysł, nie da się tego wypłukać wodą.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
Ja pewnego razu testowalem zasięg gazu pieprzowego szkoda ze pod wiatr.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 5887 / 1217 / 43
3 dniowy ciąg na homecie. Do tego alkohol i inne dragi. Prawie poderżnąłem sobie gardło nożem. Do tego chciałem zabić każdego, kto tylko wejdzie do tego domu. Dziwne wkręty. Przed morderczym rajdem po okolicznych domach uratował mnie mój pies. W nim ujrzałem boga. Po prostu. Z psajko nie ma żartów.
Duzo akcji było.
Jedna z zabawniejszych. Znalezienie się w szpitalu na szyciu twarzy po całodniowej libacji alkoholowej. Ledwo stojąc (leżąc), krzyczałem na cały szpital " daaajcie mi morfiny Kurwaa ! umieram chuje ! " Potem film się urwal, a ziomki czekając na mnie, robili sobie crazy race na wózkach inwalidzkich. Troche jak w locie nad kukułczym gniazdem.
Napierdalanie się z własną siostrą pod klubem. Przyszli jacys kolesie i chcieli mi najebać, bo zaczepiam laskę. " Spierdalajcie skurwysyny, to moja siostra i mogę jej napierdolić".
Budzenie matki o 4 rano z tekstem " mama, masz jeszcze to relanium ?" To było po alfie.
Pierdole, nie pisze więcej.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.