przez ponad pół godziny podczas sylwestra z rodziną. Gadałam coś do siebie w międzyczasie ale olali sprawę :D
-Również po deksie poszłam na długi spacer,w rękawach kurtki miałam pochowane perfumy(dunno why) i kieszenie jabłek.Oczywiście robowalking,przeszłam w czasie 40min 1km a skończyło się wymiotowaniem pod szkołą.
-Skakałam przez kanał naprawczy w garazu w 7cm obcasie w tę i z powrotem w kompletnej ciemnosci a po obu jego stronach nie bylo miejsca na wyladowanie.Plus bylo jakies -18 na zewnatrz.Szczescie,ze sie nic nie stalo.
- Pierwsze (i ostatnie) palenie AKB48 "na oko - tyle ile się złapie", w dodatku z wiadra, więc wszystko na raz. Mało brakło, a miałbym tym czynem zagwarantowany swój wkład w rozwój nauki, mianowicie ludzkość byłaby krok bliżej ustalenia LD50 tego cholerstwa.
- Olewanie s&s na psychodelikach (szczególnie negatywnie mnie zaskoczyło 6-APB, z pozoru takie to to milusie i łagodne, a tu...)
To tyle jeśli chodzi o przykłady "czego NIE robić" z mojej strony.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
Nigdy więcej ani tego, ani tego gówna.
email: 853156@protonmail.com
potem juz tylko kilka piwek i mj i wszedzie fraktale, nie wiedzenie kim jestem, gdzie sie znajduje i kim sa moi koledzy momentami xD wrocilem do domu 3 - 4 wczesniej znowu raczac sie benzo i mj w zaparkowanym samochodzie z 2 ziomkami.
aha kolega ktory nie mial prawka namawial mnie zebym dal mu odpalic auto i pojechac do sklepu po wiecej alko, oddalonego o 200m moze xD, mowi ze nie chce mu sie za cholere isc, on nic nie cpal poza alko i mj a ja na peaku tego nboma wzialem kluczyki i wyjebalem w krzaki kolo auta
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
kuchwale pisze:Popatrzenie na swoje odbicie w lustrze gdy byłem na dexie.
Nigdy więcej ani tego, ani tego gówna.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Duzo akcji było.
Jedna z zabawniejszych. Znalezienie się w szpitalu na szyciu twarzy po całodniowej libacji alkoholowej. Ledwo stojąc (leżąc), krzyczałem na cały szpital " daaajcie mi morfiny Kurwaa ! umieram chuje ! " Potem film się urwal, a ziomki czekając na mnie, robili sobie crazy race na wózkach inwalidzkich. Troche jak w locie nad kukułczym gniazdem.
Napierdalanie się z własną siostrą pod klubem. Przyszli jacys kolesie i chcieli mi najebać, bo zaczepiam laskę. " Spierdalajcie skurwysyny, to moja siostra i mogę jej napierdolić".
Budzenie matki o 4 rano z tekstem " mama, masz jeszcze to relanium ?" To było po alfie.
Pierdole, nie pisze więcej.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.