Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Znajdź sobie wlasną miejscowke, leniu
:extasy: :extasy:
  • 223 / 25 / 0
Jak ktoś ma w planach czesać góry sowie zapraszam na priv
  • 296 / 21 / 0
download143 pisze:
Czy widział ktoś łysiczki na Mazowszu w okolicy Legionowa, Nowego Dworu Mazowieckiego lub Jabłonnej? Jeździłem już tyle razy po okolicznych wsiach i nawet na pastwiskach nie mogłem znaleźć łysiczek. Czy po drugiej stronie Wisły w okolicach Truskawia, Łomianek jest lepiej?
Kurcze, pisał bym się na taką wyprawę. W Nowym Dworze mam brata ciotecznego. Rodzinę w Jachrance a sam mieszkam bardziej w stronę Płońska, w okolicy miejscowości Załuski. Mam w sumie samochód i w tamte okolice łatwo mogę dojechać. Bo co tu wiele mówić, samemu po łąkach łazić i szukać jest po prostu jakoś głupio.
Dlatego mimo druty, wieże i strażnice
tam chcemy dotrzeć gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
  • 358 / / 0
@up
Na okolice NDM możemy się zgadać,wal na gg 51555015
Przenoszę poprzednie posty i scalam. dsn
Okolice Nowego Dworu Mazowieckiego - mam miejsce które wygląda dobrze choć nie sprawdzane jeszcze,gg 51555015

JEstes niepoważny podawać tak o na lajcie gg %-D
pill
  • 7 / / 0
Okolice łasku, sieradza, podzielę się jedną dobrą miejscówką w zamian za drugą.
Uwaga! Użytkownik Owcz4r nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Wrocław - ktoś zainteresowany na wypad? Dysponuje samochodem, więc możemy szybko obskoczyć kilka miejsc
  • 10 / / 0
Szukam bardziej doświadczonego grzybiarza, Południowa część województwa lubuskiego, okolice Żar, Żagania. Można też dogadać się i w połowie drogi z tych miast do Twojego, poszukać coś razem :)
  • 38 / 3 / 0
@owcz4r

mam dobrą miejscówkę ale trochę dalej. daj znaka to sie podzielimy. Bedziesz mial troche dalej do mojej, ale ja do twojej z Łodzi też :)
  • 335 / 1 / 0
Poszuka ktoś ze mną w Poznaniu, nie ma jakoś ochoty chodzić samemu...
Pisz w odpowiednich tematach; przenoszę. dsn
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 2 / / 0
Chętny byłbym wybrać się na grzybobranie w okolicach Gliwic. Miejsc grzybodajnych tutaj niestety nie znam, aczkolwiek gdyby jakiś grzybiarz doświadczony bardziej szukał towarzystwa, to chętnie takowego dotrzymam. Doświadczenie moje, póki co, wielkie nie jest, ale czapeczkę wolności rozpoznam i podróż z chęcią odbędę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.