Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
04 maja 2018roader pisze: Często dorzucacie podczas nauki? Myślicie, że uda się 30mg koło 7 rano w południe tyle samo i kima o 23?
@Southh : Jeżeli poprawiasz 200mg co taki czas, to nie jest to amfa ...Szybkość zapamietywania po a tak samo zdecydowanie rośnie i nie jest prawdą, że zapomina się po zejsciu speeda !!!
testowalem ilosci czubka naslinionego palca i mialo to sens.
przy wielszych ilosciach to moja sie z cleem bo organizm sie zaczyna meczyc a zamiast skupienia pojawia sie stan naspeedowania xD
Zapoznałem się z większością wpisów w tym temacie i nie mogę się nadziwić jaką anomalią jestem haha. Zacznę od początku fetę zacząłem walić jak miałem 15 lat (teraz trochę żałuje tej decyzji, ale cóż, nie ćpajcie dzieci : ) ). Pierwsze białe sesje były okropne nie mogłem się skupić rozpierała mnie energia itd. Nawet jak się coś nauczyłem to przychodził zwał i wszystko zabierał. <— po przeanalizowaniu tematu, myślę, że każdy tak miał. Lecz tak jak większość się zraża do fety, jaki metody nauki i szuka innych metod, tak ja uparcie przy niej trwałem. Po kilku miesiącach udało mi się doprowadzić do czegoś takiego, że po wzięciu kreski (nigdy > 150mg), cała amfetaminowy energia jest przeznaczana na naukę. Zawsze odczekuje ok. 1 godziny od przyjęcia chillując z muzyką i wprawiając się w dobry humor. Potem, kiedy czuje, że nadeszła ta chwila - siadam do biurka i zaczynam zakuwać, pisać, czytać. Pełne skupienie na nauce i oczywiście muzyka. Kończę z reguły koło 5:00 - 5:30. Szybki, dwu godzinny sen na regenerację i przyswojenie materiału. Wstaje z reguły bez zwały, jem jakieś śniadanko + łykam zestaw regeneracyjny każdego narkomana : )).
Następnie magiczna chwila, walę kolejną kreskę (staram się na oko, żeby była o 50mg mniejsza od poprzedniczki). I lecimy na egzamin : D Profesorzy póki co nie narzekają haha
P. S. dawkowanie podałem te, którym z reguły zaczynam sesje po dłuższym detoksie :p
Ps. Jestem 30 letnim studentem XD
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.