Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
@up - no to właśnie masz jak ja :-p - ja tam sobie muszę strzelić i.v. koło 15-20mg i to przyznam daje wykop.
@Haschek - no Ty chyba masz małą tolerkę - pamiętaj, że tu są narkomany jebane i nam trzeba więcej do szczęścia... A inna sprawa to "skąd masz" - ponoć 90% towaru pochodzi z jednego źródła i może masz szczęście/pecha. IMO to twój opis przypominał mi mega bad-trip po 2cp-, ale oczywiste, że to jest możliwe, że przedawkowałeś.
Ja nawet nie wiedziałem że to da się przedawkować - myślałem, że podobnie jak przy 4-ACO więcej może znaczyć tylko lepiej, a mniej może znaczyć tylko, że ktoś jest żydem.
A prawda to że 4-ACO dużo trudniej przedawkować i w zasadzie jest to niemożliwe? - przyznam, że wiele osób mnie pytało o dawkowanie i 4-ACO zawsze mówiłem aby najlepiej jedli 50mg, z hometem byłem bardziej ostrożny, ale myślałem że jest podobnie - wszak 50mg to taka mała kupeczka ^_^
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 42 / / 0
Maskaradore pisze:
A prawda to że 4-ACO dużo trudniej przedawkować i w zasadzie jest to niemożliwe? - przyznam, że wiele osób mnie pytało o dawkowanie i 4-ACO zawsze mówiłem aby najlepiej jedli 50mg, z hometem byłem bardziej ostrożny, ale myślałem że jest podobnie - wszak 50mg to taka mała kupeczka ^_^
Oczywiście że 4-Aco-DMT można przedawkować. Co ma do rzeczy to że 50mg wygląda jak mała kupeczka? Dla niedoświadczonej osoby bez tolerancji to zbyt duża dawka i o ile fizycznie nic nie powinno się stać to psychicznie może być zbyt ciężko. Więcej nie znaczy lepiej.
  • 299 / 3 / 0
Przedawkowac 4-aco? Pewnie, ze sie da. Nie wiem, ile tego trzeba by było zjeść, ale w nawet małych ilościach potrafią pojawić sie bad tripy, po których jesteś gotów wyskoczyć z okna żeby sie tylko skończyło (wiem co mówię ;) ) . Ja bym z tym tak nie szalał, bo do czasu aż nie weźmiesz tego za dużo to nie wiesz jak nie przyjemne mogą być tego skutki.
Wyobraz sobie teoretycznie, ze bierzesz małą dawkę tryptaminy i jest wszystko ok, ale np. Dawka kilka miligrow większa potrafi wywołać tak nieprzyjemny bl i taka ilośc wizualizacje, ze po prostu idzie sie pozygac tylko, ze zwrócić nadmiar, ale wtedy już jest za późno. Musisz siedzieć, leżeć czy jak inaczej chcesz sobie umierać i widzieć jak podłoga i sufit wiruja tworząc jedna całość, a ty nawet nie wiesz czy jeszcze żyjesz czy już umales i cieżko nawet gdzieś popatrzeć, bo tak naprawdę nic nie jest normalne, a zamykanie oczu wcale nie ułatwia sprawy go tam tez są te jebane cevy. Przechodzilem to nie raz i nie raz tez mówiłem ze następnym będę bardziej ostrożny. Mimo wszystko uważałbym, bo można sobie niezła krzywdę w psychice zrobić. Taki zgon na trzeźwo tylko jeszcze 100x gorzej.
  • 2881 / 302 / 0
Chciałbym połączyć 5-Meo-Mipta z 25i lub 25b
Jak to zrobić? jak rozłożyć w czasie? dawki?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1 / / 0
Witam

Zażywam dziennie 20mg citalopramu i 1g walpronianu sodu/kwasu walpronianowego. Jaki to miałoby wpływ na tolerancję tryptamin?
Uwaga! Użytkownik Synteza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
podpinam sie pod pytanie JestemSoba-Chyba z tym ze ja chcialbym zmiksowac 25c i 5 meo MiPT ale kompletnie nie wiem jak rozlozyc w czasie w dawkach (jak nie polecaccie to z czym mieszac 25 c na euforie troche stumalcji i duze libido moze z 5 MAPB;)
  • 2881 / 302 / 0
Może być bardzo ciekawe ale obydwie substancje mogą działać mocno na serce, więc bym uważał z dawkami :)
  • 190 / 2 / 0
Witam, mam szybkie pytanie 'na dzis'. Czy miks tryptaminy (dawka 25mg, substancja 4-HO-MET lub 4-AcO-DMT) z niewielka dawka MXE (odmierzana zapalka) nada sie na impreze? W zeszlym tygodniu zmiksowalem wyzej wspomniane substancje, a do tego jeszcze 5-MAPB i bylo przewspaniale. Niestety nie posiadam juz na stanie zadnego empatogena i zastanawiam sie czy warto mixowac sama tryptamine z dysocjantem. S&S niezle - ulubiona knajpa i duzo dobrych znajomych.
  • 2881 / 302 / 0
Jeśli te małe ilości MXE nie przeszkadzają Tobie i Twoim znajomym to czemu nie, a skoro tydzień temu wrzucałeś do tego miksu 5-MAPB ale już go nie masz to ja bym zarzucił te 5-10mg więcej tryptaminy, na pewno Ci nie zaszkodzi (na wieczór między ludźmi wybrałbym hometa a nie aco, ale jak kto woli, sprawa 100procentowo indywidualna)
  • 23 / / 0
ja miksowałem sporą dawkę LSD (ok. 400 mikro, kryształ >95 %) na peaku z 5-meo-miptem (25 mg) - bardzo wyraźne podbicie OEV'ów (taka typowa kolorowa pajęczynka + zmiany na twarzy ludzi tzn. łuski i inne cuda co uwielbiam hehe) czego od jakiegoś czasu mi brakowało na czystym tripie lizardowym nawet na dosc duzych dawkach i do tego dojadane co jakis czas ok 20 mg-30 mg MXE, cala operacja robiona na plenerze trensowym ale wiekszość czasu zdecydowanie spędzona statycznie w charakterze obserwatora-degustatora na kocyku na zboczu mejna, to MXE sprawiało własnie uczucie takiego zawieszenia w przestrzeni i wolałem delektować się całością wydarzenia z pewnej odległości wymieniajac sie spostrzezeniami ze współtowarzyszami oraz innymi uczestnikami %-D
nie wiem jakby to wypadło na indoorowym evencie w miejscu gdzie nie mozna by bylo urządzić sobie takiego piknikowego punktu widokowego a zarazem czynnie uczestniczyc w wydarzeniu, ale z tego co sie orientuje (powyzszy zestaw tez sprawdzany w kombinacji z euforykami dorzucanymi w niewielkich ilosciach) benzofurany zdecydowanie by to wszystko podkreciły bardziej imprezowo (ale kosztem wizuali z tego co zauwazylem u mnie) takze do klubu bardziej bym sie skłaniał w tej drugiej opcji ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.