- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
@Haschek - no Ty chyba masz małą tolerkę - pamiętaj, że tu są narkomany jebane i nam trzeba więcej do szczęścia... A inna sprawa to "skąd masz" - ponoć 90% towaru pochodzi z jednego źródła i może masz szczęście/pecha. IMO to twój opis przypominał mi mega bad-trip po 2cp-, ale oczywiste, że to jest możliwe, że przedawkowałeś.
Ja nawet nie wiedziałem że to da się przedawkować - myślałem, że podobnie jak przy 4-ACO więcej może znaczyć tylko lepiej, a mniej może znaczyć tylko, że ktoś jest żydem.
A prawda to że 4-ACO dużo trudniej przedawkować i w zasadzie jest to niemożliwe? - przyznam, że wiele osób mnie pytało o dawkowanie i 4-ACO zawsze mówiłem aby najlepiej jedli 50mg, z hometem byłem bardziej ostrożny, ale myślałem że jest podobnie - wszak 50mg to taka mała kupeczka ^_^
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Maskaradore pisze: A prawda to że 4-ACO dużo trudniej przedawkować i w zasadzie jest to niemożliwe? - przyznam, że wiele osób mnie pytało o dawkowanie i 4-ACO zawsze mówiłem aby najlepiej jedli 50mg, z hometem byłem bardziej ostrożny, ale myślałem że jest podobnie - wszak 50mg to taka mała kupeczka ^_^
Wyobraz sobie teoretycznie, ze bierzesz małą dawkę tryptaminy i jest wszystko ok, ale np. Dawka kilka miligrow większa potrafi wywołać tak nieprzyjemny bl i taka ilośc wizualizacje, ze po prostu idzie sie pozygac tylko, ze zwrócić nadmiar, ale wtedy już jest za późno. Musisz siedzieć, leżeć czy jak inaczej chcesz sobie umierać i widzieć jak podłoga i sufit wiruja tworząc jedna całość, a ty nawet nie wiesz czy jeszcze żyjesz czy już umales i cieżko nawet gdzieś popatrzeć, bo tak naprawdę nic nie jest normalne, a zamykanie oczu wcale nie ułatwia sprawy go tam tez są te jebane cevy. Przechodzilem to nie raz i nie raz tez mówiłem ze następnym będę bardziej ostrożny. Mimo wszystko uważałbym, bo można sobie niezła krzywdę w psychice zrobić. Taki zgon na trzeźwo tylko jeszcze 100x gorzej.
Jak to zrobić? jak rozłożyć w czasie? dawki?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zażywam dziennie 20mg citalopramu i 1g walpronianu sodu/kwasu walpronianowego. Jaki to miałoby wpływ na tolerancję tryptamin?
nie wiem jakby to wypadło na indoorowym evencie w miejscu gdzie nie mozna by bylo urządzić sobie takiego piknikowego punktu widokowego a zarazem czynnie uczestniczyc w wydarzeniu, ale z tego co sie orientuje (powyzszy zestaw tez sprawdzany w kombinacji z euforykami dorzucanymi w niewielkich ilosciach) benzofurany zdecydowanie by to wszystko podkreciły bardziej imprezowo (ale kosztem wizuali z tego co zauwazylem u mnie) takze do klubu bardziej bym sie skłaniał w tej drugiej opcji ;-)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.