- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
120 mg 6 -apb+100 mg mmc w jednej bombce?(bardzo podbije euforie czy tylko zachęci do dorzucania mmc w pozniejszym okresie czasu?) :-)
30 mg 6apb + 25 mg 5apb (pół apb pellet) + ok. 50-200 mg etylonu (nie wiem ile bo jadlem z worka).
Tolerancja zerowa. Bralem dawno temu samo 6 apb i dobre dropsy jeszcze dawniej. Etylonu ani metylonu nie.
Dlatego wziąłem takie małe dawki.
Na wejściu miałem bardzo mocne zawroty głowy także radzę UWAŻAĆ z dawkowaniem takiego miksu.
Strach pomyśleć, co by było, jakbym wziął więcej. Poklepało konkretnie :-) Muszę coś wykombinować z dawkami, żeby mieć mocniejszą bombę i lepsze wejście, bo wkręcałem sobie, że zemdleję, co było efektem strachu przed nieznanym efektem.
Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony, bo stan po apb z etylonem rzeczywiście jest dużo bardziej
podobny do normalnych dropsów niż po samym apb :-D Naprawdę bardzo pozytywnie! Oczywiście do MDMA nadal trochę temu brakuje, ale z braku tematu jest ten miks świetnym odpowiednikiem.
Ogólnie podsumowując:
- jeśli chcecie mieć mega fajną, spokojną euforię i przyjemność + lekkie falowanie obrazu to lepszy będzie miks 6apb + 25C-NBOME - jest co coś mega fajnego. Ja probowałem całego kartonu
25c + odrobinę apb ale muszę koniecznie spróbować z przewagą bomby z apb
-jeśli chcecie czuć się jak po dość dobrej pigule do do bomby na apb dorzucić MDEC
jest takie I LOVE YOU jak lubię
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Jeśli to ma być pierwszy raz z 2C-P, lepiej zrób próbę z tą substancją solo i zdecyduj czy chcesz ją mieszać. BL bywa naprawdę nieznośny, stymulacja potrafi roznosić ciało od środka a wizuale trzymać przez kilkanaście godzin. 6-APB podbija działanie psajko więc może być mocno
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
planuje 2 różne konfiguracje:ABP 250-300 (z naciskiem na 250) + 2cp (7-10) lub 150-200 + 15-20 cepa. S&S wyglądało by następująco 2cp na pierwszy ogien po ok~1,5h lub do zniknięcia tego przeklętego BL dorzucam 6'tke.
Tutaj jest jedyny dość podobny opis jaki udało mi się znaleźć http://talk.hyperreal.info/benzofurany- ... l#p1046892
Można powiedzieć, że miksowałem już te substancje, z tym że 2C-P w ilości 12mg poszło gdy 6-APB przestawało już działać. BL tradycyjnie nieznośny, wizuale mocno podbite, choć spodziewałem się, że będzie odwrotnie (powinna być tolerancja krzyżowa, chyba że się mylę), faza bardzo długa, około 15 godzin, sumując całość - niemal doba.
Dojście do siebie trwało 3 dni
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.