Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
HCL działa bez cyklo choć cyklo wzmacnia działanie , tak jak Cienista_Marchewa piszę to była wina wyłącznie wprowadzenia klientów w bląd ze jako chlorowodorek na rynek trafił freebase .
  • 857 / 2 / 0
Podsumowujac cylko nie zmienia sposobu dzialania substancji.
Maska napisal bzdure.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 76 / 0
Dyndas pisze:
zjadlem z kumplem po jedym kartonie 1,8mg najpierw skraplacz pozniej miedzy dziaslo a warge, czekamy juz ponad godzine i nic....co jest?
Ja też kupowałem kartony 1,8 jadłem 2 razy i działało naprawdę na skraju placebo. Kartony były może kremowe w takie błękitne paski? Może za chwilę dam foto, bo nie wiem, czy ktoś nas nie wystawił.
  • 11 / / 0
Daj foto. Ja ostatnio zjadlem 2x1,5 i same efekty uboczne, a najgorsza pusta stymulacja. moze to na mnie nie dziala, ale wydaje mi sie ze walek.
  • 142 / / 0
Posiadam 3x 2mg z cyklo, w miare doświadczony.. Jaką dawkę polecacie żeby dobrze odczuć, ale nie przegiąć z negatywnymi efektami? ;) Pozdrawiam
usunięto - surv
  • 3205 / 176 / 0
Próbował ktoś brać na koncercie? Jeśli tak, jaka dawka i jakie odczucia?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Zebede - mam ten sam problem, u mnie pójdzie 6 ;) kartoników po 0,5mg, czyli w sumie 3mg, ważę ponad 100kg, myślę, że taka dawka zapewni mi dobrą podróż, chociaż boje się o wejście. Nie wiem czy kartoniki mają cyklo, czy o czym tam pisano wcześniej.
  • 5 / / 0
Czy biorąc pod uwage to ze w kartoniku bez cycklo tak jak ktos napisal jest 50% mniej mocy, mozna wziąc 1,4mg dawkę jako dobrą na 1 raz?
  • 857 / 2 / 0
2mg z cyklo to moim zdaniem bedzie juz mocny wypierdol w kosmos. Ja odwazylbym sie maks na 3mg z cyklo.
Bez nie wiem, bo nie probowalem wiec nie wiem jak to sie przelicza.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 3 / 0
opłaca się ryzykować dawką 4mg karton?
WSZYSTKO co napisałem na tym forum to moja wyobraźnia, fikcja, własność intelektualna, nieprawda pisana pod wpływem upojenia alkoholowego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.