Moje posty to fikcja literacka.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Wszystko co do tej pory uznawałem za pizde życia przy tym po prostu wymiękało
Wizuale na początku mnie zmiażdżyły , dosłownie wszechogarniające były
Nigdy kurwa więcej... a na psajko będę miał focha jeszcze przez długi czas ^_^
Najdalszy moment polegał na przekroczeniu dziwnej bariery mojego życia na 40mg 4aco-DMT. Straciłem kontakt z rzeczywistością i nie mogłem stwierdzić czym lub kim jestem. Przeniosłem się autentycznie do kosmosu i rozmawiałem z obcymi cywilizacjami w ich języku
Najdalej to chyba LSD. Ukazała mi się wielka twarz/maska i powiedziała że jest "serum słowa" i różne takie.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.