Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 198 / 0
Da radę to porównać do czegoś innego oprócz speeda? a-ppp, ethcat, pent, buf, 4-FMA, 3-FA? Przypomina coś z tych rzeczy?
  • 1893 / 182 / 0
Pobudzenie fizyczne bliskie pente, poprawiona motoryka, koordynacja ruchow, zwiekszony poped seksualny, mentalnie - poprawa humoru - nie ma spiec, problemow z wyslawianiem sie, dziwnych wkret itp. W przeciwienstwie do b-k stymulantow da rade na tym robic cos sensownego, nie ma rozjebu umyslowego, mozna sie skupic. Zjazdu nie mialem. Sniffem krotko ale intensywnie, wapo podobnie, dojapnie - umiarkowane dzialanie, najdluzej i najlepiej pr.
  • 1628 / 198 / 0
Brzmi nieźle.

To jeszcze tylko zapytam ile godzin trzyma stymulacja fizyczna i/lub psychiczna po jednorazowej średniej dawce(i jak dużo mg to jest przy różnych drogach podania)? Dam Ci buzi za info. %-D

Zgaduję, że sort od KOGOŚ
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2013 przez artur019, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1893 / 182 / 0
Ta, ten sort byl najlepszy z jakim mialem do czynienia. 50mg styknie do sniffa. Standardowo, stymulacja trwa najdluzej/jest najbardziej intensywna w kolejnosci wapo-sniff-oral-pr, przy dwoch ostatnich jest to dobre pare godzin. Poza tym zauwazylem u siebie zwiekszona potliwosc. Buzi nie chce bo po wapo capi z geby :D
  • 1628 / 198 / 0
Wiem, że z meth ma tyle wspólnego co nic, ale jeszcze jedno pytanie mam:

meth uwalnia bardzo mocno noradrenaline i dopamine oraz średnio-słabo serotoninę(wyczuwalnie w każdym razie), czy przy MPA też czuć serotoninę? I w ogóle co przeważa, dopamina czy noradrenalina? A może po równo? :P
  • 1951 / 15 / 0
Dopamina i dopaminowe ciarki na plecach.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
MPA to noradrenalina i nieco slabiej dopamina, serotoninowego szczescia tu w ogole nie uswiadczysz.
Masz tu bardzo dobra tabele porownawcza: http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=193930
  • 353 / 5 / 0
Ja tam noradrenaliny wogóle nie czułem, tylko dopamina.
  • 1628 / 198 / 0
A jak się ma w porównaniu do NEBa? Bo wszyscy zachwalają, a jak dla mnie toto dupy nie urywa. :rolleyes:
  • 1893 / 182 / 0
NEB w duzych dawkach jest euforyczny. Objadanie sie metiopropamina nie daje takiej euforii.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.