Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
U mnie po miksie tmfpp i pFPP wystąpiło takie typowo kwasowe myślenie. ale miks odradzam. bardzo ciężki fizycznie jak dla mnie. Grypa z kwaśnym myśleniem.
  • 1233 / 14 / 0
Wizualnie nie dorównuje kwasowi, powoduje również bardzo nieprzyjemny bodyload. Występuje za to mocno kwasowe myślenie i to takie kwasowe odczucie w głowie. Nie jest to jakiś super miks. Jak dla mnie numerem jeden dalej pozostaje MeOPP+pFPP.
  • 1951 / 15 / 0
1mg ważki + 100mg pFPP. Niech nikt nie próbuje. Niby ważka działała kolorowo zdecydowanie mocniej, uzyskała zdecydowanie kwaśne myślenie, ale za to fizycznie mnie rozkurwiła. Jak normalnie nie czuję niczego takiego jak bodyload/kac/itp, tak po tym jeszcze przez dwa dni myślałem że ocipieję. Mięśnie masakrycznie drżały i bolały i wszystkie cały czas były w skórczu. Nawet klony mi nie pomogły (4mg)
  • 481 / 6 / 0
a MDPV + MeOPP ktos badal? Proporcje ewentualne?
  • 1107 / 52 / 0
Mnie też mix pFPP + tmfpp ostro rozjebało, ale też chyba za dużo tego zajebałem snortem. Ogólnie bardzo nie polecam
  • 13 / / 0
idzie do mnie pFPP i MeOPP. slyszalem ze ten mix wykorzystywany byl do pixxxx, i wielu uzytkownikow hpr go poleca. chcialbym wykorzystac dawki 30/130. podobno przypomina MDMA, zastanawia mnie w jakim stopniu w porownaniu do synergy. ostatnio zamowilem takze metedron. mysle go uwzglednic w w/w mixie. moze ktos bardziej swiatly ode mnie sie wypowie? dawki ect...??? ps podobno pFPP oralnie moze wchodzic nawet 2 h a MeOPP ok 40 min (w zaleznosci od organizmu, ble ble..) wiec jezeli beda razem oral, to czy te pFPP wydluzy dzialanie MeOPP??? czy dac to w nos?? oczywiscie chcialbym wykluczyc ta mozliwosc z powodow oczywistych. druga czesc wypowiedzi mija sie z tematem watku ale bede wdzieczny za nakierowanie mnie na odpowiednia droge:) pozdrwiam...
  • 410 / 8 / 0
amfetamina+TFMPP+pFPP (z tym, że TFMPP i pFPP nie są mi znane ilości bo to z produktu duposraczowego "super e"). jak taki miks zadziała?
  • 1951 / 15 / 0
mi przy fuce i pFPP strasznie serducho nawalało.
  • 2775 / 39 / 0
Super E działało na mnie tylko i wyłącznie stymulująco. Nie widzę sensu łączenia tego z amfetaminą
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 3 / 0
odświeżam post reeza
Reez napisał(a):pFPP+MeOPP to jest doświadczenie na miarę MDMA! Jestem tak zaskoczony tym połączeniem jak moją pierwszą pigułką ecstasy, która okazała się sporawą dawką czystego MDMA :-)
otóż masz 90% racji. miks jest wyjebisty, 150mg MeOPP i 50 mg pfPP ale zapominacie o lekkiej benzodiazepinie na rozluznienie mięśni! 5mg relanium lub 5mg nitrazepamu wystarczy aby wszystkie złe dolegliwości przeszły w zapomnienie i człowiek cieszył sie tylko działaniem zbliżonym do MDMA. Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe