Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 253 / 3 / 0
marihuana zostanie w Czechach wprowadzona do obrotu farmaceutycznego.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
owszem, co nas wszystkich bardzo cieszy, bo czechy to taka polska v2.0 :3
  • 25 / / 0
Jak jest w Czechach z jakością i ceną helu?
Uwaga! Użytkownik Kapitan jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 4 / 0
Wie ktoś jak jest z dostępnością tego shitu w czeskiej pradze?
  • 21 / / 0
Jadę za tydzień do Czech. Dokładnie do miejscowości Czeski Cieszyn. Czy znajdują się tam jakieś smartshopy ? Chciałbym kupić salvie :)
  • 27 / / 0
salvia jest nielegalna od kwietnia..
  • 4 / / 0
Witam
Mieszkam blisko granicy z czechami, ale nie miałem okazji sprawdzic... Czy z racji legalizacji mozna tam dostac dobry jakosciowo koksik? Jak jakosc, ceny - moze ktos ma doświadczenia? Mieszkam w jednym z najbardziej narkomańskich miast Polski, można dostac wszystko, ale akurat koks z racji dostepnosci ryżu stracil na popularnosci i serwowany jest moim zdaniem w dosyc sredniej jakosci, wiecie jak to w Polsce.
  • 274 / 3 / 0
Jak na obecna chwilemz koka i meta w czechach ? Glownie interesuje mnie cieszyn oraz ostrawa
  • 5 / / 0
Nie wiem czy dobry dział, proszę o przeniesienie jeśli tak jest, nie znalazłam bardziej odpowiedniego tematu.

Do jakiej miejscowości polecalibyście wyjechać na krótkie wakacje ? Tak powiedzmy 4-5 dni ? Aby pozwiedzać, pobawić się, kupić bakę na ulicy ?
  • 3363 / 360 / 0
praga
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.