Mam pewne zasady i znam umiar i wiem co to za substancja także lepiej zajmij się swoimi problemami z używkami.
Bez obrazy ale co chwilę od kogoś słyszę na forum czy od psychiatrów,że jestem uzależniony.A ja sam dokładnie wiem,że tak nie jest i nie będzie bo mam charakter.
Zażywam benzo i kodę z nudy ale nie mam ciśnienia żeby dziennie grzać,wpieprzać benzosy,od czasu do czasu trzeba się odstresować żeby nie zwariować.
Jestem uzależniony jedynie psychicznie od różnych używek.
Nie lubię jak ktoś mi coś wmawia nie znając mnie w ogóle.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
krzyżówka pisze:
Jestem uzależniony jedynie psychicznie od różnych używek.
Nie lubię jak ktoś mi coś wmawia nie znając mnie w ogóle.
Nie napisałem, że jesteś uzależniony - to przed Tobą. Masz charakter? Niestety opiaty mają silniejszy : ) Wiesz ile osób próbowało brać je "na sportowo?" Prawdopodobnie każdy, który chciał powtórzyć to doświadczenie. Czy komuś udało się tak na dłuższą metę? Nie wydaje mi się.
Nie wmawiam Ci niczego, bo nie mam w tym żadnego celu. Mówię jedynie z perspektywy osoby, która tkwiła w tym przez 7 lat i też miała charakter : )
Poza tym lubię robić różne ciekawe rzeczy na benzo jak np.granie na konsoli,w piłkę,bardziej się wczuwam w grę no i akurat mam taki okres w życiu,że jestem bezrobotny i z nudy to zażywam.
@jezus_chytrus hmmm ja nie potrafię z żadnymi używkami walić ciągów bo mam kaca(depresja,lęki natręctwa) albo jestem słaby a lubię być częściej pobudzony.
Poza tym nie przelewa mi się i nie wyrobiłbym na dziennym kupowaniu kody.
Może się uzależnię może nie,zależy to tylko od mojej silnej woli.
Zresztą co na mnie jest taka nagonka i zainteresowanie moimi używkami?
Połowa ludzi na świecie bierze koks,here,mete,amfe,benzo,alkohol itp.
Ja lubię używki(głównie uspakajające ze względu na nerwicę) ale jak dotąd mam do nich dystans.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
A dorzutki działają tylko do pewnego momentu.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.