Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 33 / 0
W medycynie w wielu przypadkach podaje się leki działające antagonistycznie. Nie jest tak, że serce nie wie co robić. To jest właśnie część tego mitu.
Czytałem dosyć sporo na temat tej kombinacji w anglojęzycznych źródłach.
  • 241 / 6 / 0
Chcę zrobić mix 4fmph i kodeiny, w jakiej kolejności to zarzucić?
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 270 / 0
Wyjdź kobieto, nie wiem, do kuchni się przejdź. Branie stymulantów z opiatami to nie zawsze jest speedball. W twoim wypadku nie jest. Nie ma różnicy w jakiej kolejności. Speedball dotyczy tylko podania dożylnego w tym samym momencie.
Największy przegryw na forum
  • 57 / 7 / 0
Ktoś ma z importu koko jakieś 0,4g i 1g browna, koko nigdy nie próbowałem, iv odpada bo mam uraz. Przez ostatnie dwa miechy poszło jakieś 20mg fenta i może ćwiartka polskiego cukru, także tolerka raczej niska. Macie jakieś rady co i jak?
Zależy mi na tym bo spodziewam się dobrej bomby.

Ew. jakie dawki iv, stuff prima sort.
Zamość :strzykawka: :hel: :ghb: :tabletki:
  • 672 / 127 / 0
Jak rzadko bierzesz koko iv i towares jest pierwsza klasa to 50 mg robi robotę. Jak mówisz że Prima sort to do tego 100mg brązu. Jednak pamiętajmy że sort sortowi nie równy...
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 7 / 0
Poszedł szczur 100mg pierwsze i jak zaczęła drętwieć morda, to 150mg browna z lotniska. Ciesze się że nie zajebałem iv bo bym do końca życia chyba o tym marzył.
Substancję mają idealną synergię, mam nadzieję za jak się nadarzy kolejna okazja to starczy silnej woli żeby odmówić.
Zamość :strzykawka: :hel: :ghb: :tabletki:
  • 425 / 33 / 0
Najbardziej to chyba ze speedball'em popłynął Layne z Alice in Chains. Znaleziono go 2 tygodnie po śmierci, menadżer zorientował się, że od 2 tygodni nie wypłacał pieniędzy z konta. W mieszkaniu pełno było sprzętu i towaru. John Belushi, też speedball.
Jeśli raz spróbowałeś to sama heroina i sama kokaina nie bawi cię już tak. Zawsze będziesz chciał speedball.
  • 2881 / 302 / 0
Chuj mnie boli czy to speedball czy nie, chcę się dowiedzieć:

W jakich odstępach czasu brać 4-FMA, pigułę i kodeinę by mieć euforię na poziomie hard?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3205 / 176 / 0
sprawdzone_info pisze:
Wyjdź kobieto, nie wiem, do kuchni się przejdź. Branie stymulantów z opiatami to nie zawsze jest speedball. W twoim wypadku nie jest. Nie ma różnicy w jakiej kolejności. Speedball dotyczy tylko podania dożylnego w tym samym momencie.
Co nie zmienia faktu, że miks euforyków z opiatami niezależnie czy i.v. czy oral jest zajebisty, i pewnie tego ona szukała...

@Up najlepiej tak, żeby wejście kodeiny zaczęło się po wejściu piguły i 4-FMA. Miłego sylwestra.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 33 / 0
Przy niskich tolerancjach miksy stymulantów z opioidami mogą, przy zachowaniu pewnych reguł, emulować drugą fazę speedball'a. Pierwsza faza czyli ok 3-5 minut po dociśnięciu tłoczka jest unikalna i żadne środki podane doustnie, a nawet wlane do dupy nie zbliżą się do speedball'a.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.