Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6157 / 431 / 12
Etizolam + GBL
tagi: Depas Etilaam Etizola Sedekopan
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 92 / / 0
40mg temazepamu + 2mg etizolamu i nic ciekawego. Serce tylko trochę głupieję, ale to już efekt miksowania wszystkiego z wszystkim. Nuda. :zzz:
  • 170 / / 0
ethcat+ etizolam=?
lekarz mowil ze mozna sie przekrecic jak amerykanskie gwiazdy mieszajace stymule i benzo mowil prawde czy straszyl? Duzo razy tak juz robilem i na zjebe nie bylo nic lepszego a teraz sie dowiaduje ze moglem umrzec niby ;/
  • 414 / 3 / 0
Osobiście sensu nie widzę.
etizolam zapewne wyłączy "ciekawszą" część ethcata...
[piszę o dawce etizolamu ~1mg]
  • 734 / 6 / 0
etylofenidat + 6 mg klona + 4 piwa bardzo kozacki mix boje sie ze powturze kiedys takia euforia za mmgla spokojna jak po opiatach tylko nie jakis smiesznch antidolach
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2013 przez Scierwiaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 611 / 16 / 0
Mozna powiedziec, ze mixowanie benzodiazepin jest bez sensu bez odpowiedniej wiedzy na ten temat. Pewne bdz zadzialaja ze soba synergicznie, a pewne nie; np dorzucenie clonazepamu do jakichs innych benzo anksjolitycznych np bromazepamu.alprazolamu (zalezy jak na kogo dziala/co kto woli)
Ciekawe jest np polaczenie ok 200-400 mg tetrazepamu, alprazlamu do opio (zaleze od tolerki, ile kto... Piekne.
No chyba, ze chodzi nam o totalna ujebke i tyle %-D Jak to mnie ktos z tego forum nazwal... "robienie z siebie apteki" :)
Pozdro dla tego kogos.. to chyba byl Oxan na 99%.
Jednak nie o to chodzi.. Wszystko z głową :)
Pozdro!
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 240 / 4 / 0
Witam,
Wczoraj rano przyjęte 20mg diazepamu + następnie 5 mg dwa razy w południe i popołudniu. Wieczorem nie czułem już najfajniejszych efektów diazepamu (fałszywa trzeźwość). Następnie przyjęte 50mg difenhydraminy z Apapu Noc i po pół godzinie czułem się ponownie jak na wejściu 25mg diazepamu, dodatkowo senność z difenhydraminy. Było nawet mocniej, kompletne zaburzenie motoryki, sedacja, błogość. Po samej difenhydraminie/dimenhydrynacie (2-3 tabletki apapu noc) również jest fajna senność i lekka sedacja, jednak to nie było to.
Po godzinie wszystko wróciło do normy.

Następnie dzisiaj 15 diazepamu niedawno + 50mg difenhydraminy, działanie diazepamu wyraźnie spotęgowane, senność ogromna wynikająca z połączenia tych środków. W czasie obu eksperymentów wypiłem parę łyków piwka ale chyba nie ma to większego znaczenia.
Kiedy wejście diazepamu się skończy i czujemy się niby trzeźwo, difenhydramina jakby ponownie wznowiła działanie diazepamu.

Jeżeli nie nadaję się to na nowy temat to można wkleić do innego.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono.
  • 24 / / 0
Ja polecam 1 duży buch palenia + 35mg diazepamu. Moim zdaniem miks idealny, mam duże doświadczenie z różnymi substancjami (ponad 30 różnej maści, w różnych mixach), jednak ten klasyczny prosty mix jest lekiem na całe zło :)
Uwaga! Użytkownik whiteredeemer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 3 / 0
Jeden duży buch palenia + 35mg diazepamu = iść kimać. Po co marnować faze? 5-10mg diazepamu i dopalać buchami, wtedy będzie lepiej.
Whole life is about "up" and "down".
  • 237 / 10 / 0
krótkie pytanie łączył ktoś kiedyś pentedron z benzo ? bo zażyłem to 1 i mimo srogiej pizdy cały czas mam dziwny niepokój w bani. Ciekawi mnie czy benzo się ładnie z tym współgra czy skasuje mi bombe ( pod ręką klony, alpra, etizolam )
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.