Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
chodzi o to, że po nocy w której budze się x razy(każdy człowiek budzi się co ok. 1,5h, ale tego nie pamięta- to nazywamy 'normalnym' snem), rano wstaję zwyczajnie zmęczona. moja teoria: nie pamiętasz snu- wyśpisz się, nie wiem, teoria z dupy najprawdopodobniej, ale cóż poradzę, tak jest w moim przypadku. problemy z nieefektywnym snem mam, przypisuję je swojemu pamiętaniu snów właśnie. nie wiem, może to minie. i to nie jest do końca tak, że pamiętam cały sen przez cały dzień itd, ale kiedyś 70% snów nie pamiętałam nawet od razu po przebudzeniu. teraz po przebudzeniu na 7 dni w tygodniu moja pamięć senna ma 1 dzien wolnego.
tak czy siak, zajrze sobie w wolnej chwili kiedyś do jakichś pisemek naukowych, na pewno coś wyczytam. :-)
Haribo pisze:czasem nawet sny te są na tyle 'realne' i prawdopodobne, że już nie wiem czy to prawdą jest czy nie.
Totalnie ciemny pokój, zamykamy jedno oko i patrzymy w jeden punkt na suficie. Po czasie zapominamy o zamkniętym oku.
bół szczęki,
Zmęczenie ciała,
ciśnienie na kp,
totalny brak sił,
uczucie beznadziei
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Domyślam się, że jeszcze nie brałeś. Ciężko określić, jak długo to potrwa, ale przy początkach przygody z DXM spokojnie cały następny dzień będzie inny, a przy dobrych wiatrach nawet do kilku dni będziesz czuć się wyraźnie inaczej.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.