Teraz planowałbym bardziej zarzucić tak z 50-75 mg rekreacyjnie i po prostu posiedzieć przed laptopem, wydaje mi się że swędzenie nie jest tak uciążliwe jak się nie leży i nie próbuje zasnąć :-O
Może to głupie, ale czy np cetyryzyna w małej dawce mogłaby poskromić to swędzenie?
25 lipca 2018NomenOmen pisze: Słuchajcie, a jak z tym rzekomym "antagonizmem do amfetaminy i pochodnych"? Można próbować wrzucać to na sen na zejściu? Bo niby antagonizm, a z drugiej strony gadają, że wpieprza się taki miks na pikawę i ogólnie unikać. To jak to w końcu?
08 sierpnia 2018truskawiec pisze: Pamiętam, że były już posty o dziwnym swędzeniu po difenhydraminie ale zastanawiam się czy ktoś dał radę to jakoś ominąć? Ogólnie to ostatnio brałem rekreacyjnie jakieś 5 lat temu (jeszcze wtedy z nieszczęsnych apapów noc), teraz mam całe opakowanie czystego produktu bo w UK to można normalnie w markecie kupić i kiedyś wziąłem na spanie. Po jednej tabletce (25 mg) strasznie zmuliło do spania ale znowu pojawiło się charakterystyczne uczucie swędzących igiełek.
Teraz planowałbym bardziej zarzucić tak z 50-75 mg rekreacyjnie i po prostu posiedzieć przed laptopem, wydaje mi się że swędzenie nie jest tak uciążliwe jak się nie leży i nie próbuje zasnąć :-O
Może to głupie, ale czy np cetyryzyna w małej dawce mogłaby poskromić to swędzenie?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.