Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 3 / 0
eliot pisze:
.podsumowujac do jednego koszyka wlozylbym meth/amfa a do drugiego mef/koks.
ja bym powiedzial ze dzialanie dobrego meth to jak speed + koks, cialo pobudzone jak po spidzie ale w srodku czujesz euforie jak po koksie a nawet troche lepsza (takie moje odczucia). nie wiem jak mefka dziala bo ogolnie szczerze to nigdy nie bral umyslnie (co sie okazalo nie dawno), tylko kiedys tam raz bralem miaw miaw, gdzie nikt nie wiedzial co to jest (chodzi mi ze niewiedzieli ze to mefka) ale nic takiego nie poczulem wiec pewnie sciema sprzedana, pamietam 100zl za gieta, no i ostatnio wyczytalem ze niby kokolino mialo mefke w sobie ale raz mala kreske koko wzialem wtym ze wtedy to mialem nie jedno gowno w sobie wiec tez nie moge powiedziec jakie bylo odczucie. ale meta to meta - cpalnia numero uno...... a teraz mam ze soba problemy ale to inna bajka hahaha
  • 194 / 2 / 0
Warmińsko-mazurskie można dostać dobrą meth?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1 / / 0
W zależności od tego w jakim rejonie się kupi cena jest nadzwyczaj normalna ... Waha się w granicach 30-50 za sete . Tylko pytanie czy ktoś zielony w tych sprawach nie dostanie jakiegoś szitu po jakim odpłynie do reszty.. Lepiej uważać co sie dostaje :)
Uwaga! Użytkownik Fetka16 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Raczej jak sie dostanie calosc w krysztalach to nie moze byc zadnej dosypki, wiec to chyba widac ^^
  • 6222 / 445 / 12
Są substancje (dajmy - klasa X), które tworzą kryształy z innymi substancjami (klasa Y). Kryształ nie zawsze zawiera jedną substancję w dużym stężeniu.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1817 / 109 / 0
a ponadto meta nie musi byc w krysztale,oczywiscie jak jest to super,najwyzsza jakosc gwarantowana,ale czesi robie meth u siebie i wychodzi im calkiem dobra a ma konsystencje lepkiego sniegu,jak sie nie jest zorientowanym to w tym drugim przypadku zdazaja sie walki.
  • 1141 / 9 / 0
Jak się mieszka w dobrej okolicy, to można mieć oryginalnego Czecha z prędkością światła ;-)
  • 440 / 30 / 0
meth dla mnie to jeden wielki film akcji podczas bomby. mef to zupełnie inna bajka, smutna bomba. Przy meth masz swoją rolę, teksty, scenariusz, nie da rady żeby nie było przeniesamowicie-dziwnie. Dobrze, że tego nigdzie nie ma u mnie w okolicy.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
meth, tak samo potrafi przybic na smutno, zalezy czego szukasz i jak bardzo intensywnie. Przeciez to oczywiste...
  • 440 / 30 / 0
Nie chodzi mi o smutek, tylko o monotonię. Pikolandia zawsze inaczej wygląda ;)
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.