Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 3651 / 999 / 2
3-CMC powinno. Zakup gieta i zobaczysz, czy Ci podpasuje :-)
sky is the limit
  • 629 / 85 / 0
[mention]deoodeoo[/mention], [mention]neurobiolog[/mention] - klefedron wpierdala się w 5HT2, a przecież wenlafaksyna hamuje SERT. Sztuka tego syfu nawet go nie pogłaszcze.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 3651 / 999 / 2
Brałem Effectin ER i cmc działało jak należy. No może trochę więcej musiałem wziąć. Ale git było :/
sky is the limit
  • 785 / 16 / 0
A mam pytanie przerobiłem 200g fenibut z revange i praktycznie nie mialem leków czy schizow czyżby karba w tym pomogła kiedyś to było strasznie
  • 3 / / 0
Od dłuższego czasu biorę 300 mg Neurotopu oraz 20 mg (zmniejszone z powodu hipomanii) fluoksetyny oraz wieczorem 600 mg Neurotopu.
Często czuję przeskoki. Jeszcze wczoraj popołudniu byłem szczęśliwy i z nieograniczonymi możliwościami. Od wczorajszego wieczora czuję się okropnie. I tak jak byłem jeszcze w stanie wyjść na wieczorny spacer wczoraj, tak dzisiaj pół dnia spędziłem na spaniu, a resztę czasu na niczym. Nie jestem w stanie robić cokolwiek.
Może to za mała dawka Fluo lub za duża Neurotopu? Ktoś może bierze tak samo leki i ma podobnie?
  • 782 / 120 / 0
pomogło komuś na nerwobóle, drętwienie palców, dziwne prądy w ciele, kłucie serca etc.?

dostałem to na 2 tyg od sajka w dawce 200mg na dzień - do tego Ketrel [kwetiapina] na noc 50mg

psychiatra stwierdził podejrzenie zaburzeń afektywno biegunowych, choć przez całe życie raczej myślałem że mam zaburzania obsesyjno-kompulsjne, no kto by powiedział...

od dwóch miesięcy mam nerwobóle w różnych miejscach, strach o życie, ciągłe myśli o śmierci etc.

przez tydzień brałem alprę, która trochę pomagała, ale nie chcę się wjebać w benzo, więc poszedłem do lekarza po stabilizator, ale dzisiaj mam zacząć wrzucać i po przeczytaniu tego wątku mam second thoughts bo dużo osób pisze że ogólnie "rzyganie i zombie" a na tym mi nie zależy - po xanaksie chociaż miałem siłę na rozmaite działania...
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1957 / 230 / 0
3ci dzien to biore na odstawke klona, mam od tego stany depresyjne, nudnosci i nie mogę sie wyszczać, a mi się chce. Myślę, ze lepiej wyszedlbym na cold turkey.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
Mam tego paczke po 200mg. Powiedzcie mi czy to może zbić fazę lub chociaż trochę uspokoić faze po psychodelikach.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1599 / 47 / 0
Ta karmanazepina nie jest taka święta zauważyłem u niej działanie rekraacyjne tylko trzeba utrafić z dawką w dodatku bardzo szeroko oddziaływuje na procesy poznawcze bardziej niż benzo.
  • 9703 / 1914 / 2
22 czerwca 2017Baltimore pisze:
[mention]deoodeoo[/mention], [mention]neurobiolog[/mention] - klefedron wpierdala się w 5HT2, a przecież wenlafaksyna hamuje SERT. Sztuka tego syfu nawet go nie pogłaszcze.
Poglaszcze go dopamina.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.