11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Często czuję przeskoki. Jeszcze wczoraj popołudniu byłem szczęśliwy i z nieograniczonymi możliwościami. Od wczorajszego wieczora czuję się okropnie. I tak jak byłem jeszcze w stanie wyjść na wieczorny spacer wczoraj, tak dzisiaj pół dnia spędziłem na spaniu, a resztę czasu na niczym. Nie jestem w stanie robić cokolwiek.
Może to za mała dawka Fluo lub za duża Neurotopu? Ktoś może bierze tak samo leki i ma podobnie?
dostałem to na 2 tyg od sajka w dawce 200mg na dzień - do tego Ketrel [kwetiapina] na noc 50mg
psychiatra stwierdził podejrzenie zaburzeń afektywno biegunowych, choć przez całe życie raczej myślałem że mam zaburzania obsesyjno-kompulsjne, no kto by powiedział...
od dwóch miesięcy mam nerwobóle w różnych miejscach, strach o życie, ciągłe myśli o śmierci etc.
przez tydzień brałem alprę, która trochę pomagała, ale nie chcę się wjebać w benzo, więc poszedłem do lekarza po stabilizator, ale dzisiaj mam zacząć wrzucać i po przeczytaniu tego wątku mam second thoughts bo dużo osób pisze że ogólnie "rzyganie i zombie" a na tym mi nie zależy - po xanaksie chociaż miałem siłę na rozmaite działania...
Życie to najlepszy narkotyk...
22 czerwca 2017Baltimore pisze: [mention]deoodeoo[/mention], [mention]neurobiolog[/mention] - klefedron wpierdala się w 5HT2, a przecież wenlafaksyna hamuje SERT. Sztuka tego syfu nawet go nie pogłaszcze.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.